2777
2789
عنوان

اختلاف نظر با جاریم شد یه دعوای بزرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 18901 بازدید | 304 پست
عزیزم دیگه در اون حدم نبود پاهام یخ کنه 😊اون داشت جو میداد شوهرمو بندازه ب جونم

تو هم هربار شکست میخوری و به هدفش میرسونی اون آروم آروم کرم می‌ریزه نفوذ می‌کنه بین تو شوهرت ....

تو هم با خنده ای با شوق میگفتی جونم منم مثه بعضیا پاستوریزه نیستم که ...یا هزار تا حرف دیگه 😒😤

کاربری دست دو نفر می‌باشد :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب معلومه که بهت حسودی می‌کنه چون می‌دونه ازش سر تری میخواد کرم بریزه تو هم جوابشو میدی عصبی میشی نا ...

بله واقعا من زود ری اکشن میدم 

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤
وای عزیزمم🤣🤣🤣تپله ؟وای عاشق پسر بچه ایم خودمو و شوهرم

اره ماشالله تپله انقد بهش میرسم از ترس شوهرم 🤣تا یزره لاغر شه غر میزنه بهش نمیرسی 

چطوری بهش میزسی به منم بگو ایده بشه 🌹

از شیش ماه ب بعد غذا سر تایم میدم بهش اینجوری نیست بزارم بازی کنه بخوره میزارم بازی کنه ولی بعدش خودمم دهنش میزارم 

سلام 

از اونجا که شما سابقه‌ی ازدواجتون و تجربه ی زندگی تون بیشتره انتظار میره شرایط رو بهتر مدیریت کنی خوب اون تازه وارد سیستم زندگی مشترک شده و خام هست شما باید با مدیریت درست پختگی و دانائیت رو به بهش ثابت میکردی نه اینکه از اون ناشی تر عمل کنی

خاااک تو سر مافیا ها و  مسعولای بی عرضه و حرومی که مملکت رو اینجوری به باد دادن .....که یکی بیاد با افتخار بگه با نیم تنه رفتم بانک ...برگشتم خونه مامانم گفت نصف شکمت بیرون بوده ...شوهرسیب زمینی هم خندیده...‌.

خدایا ای مهربان ترین مرا ببخش... اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم بحق زینب کبری سلام الله علیها...🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او  نسل علی دوست بخواه... .یا مهدیدلمان به تنگ آمده و اشکمان جاری...  مددی فرما... ای مرحم دردها... ای مولای من.یا صاحب زمان.   حسین  جان سلام من برتوباد در تک تک روزها که جهان هست ..ماه و خورشید هست ...آسمان هست ..اما من نیستم. خدایا مارو با عزیزانمون امتحان نکن یا رحیم و یا کریم    !!!! ۱۱۱۱