2777
2789
عنوان

کیک پختن با تزئین وعکس

115 بازدید | 8 پست

نظرتون در باره یه مامان شاغل که اتفاقا باید درس هم بخونه بعضی شبها نهایت ۵ساعت بتونه بخوابه اما اونقدر کیک درست کردن دوست داره که تا یک شب بیدارمیمونه تا اینو درست کنه چیه؟!؟!؟!

فقط با کیک درست کردن انگار روانم ریست میشه حالم خوب خوب میشه خیلی دلم میخواهد یه دوره کیک خامه ای شرکت کنم 

اما چون فیلد شغلم متفاوت پشیمون میشم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

چقد نازه😭🫠😘😍

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

دوره کیک خامه ای کلا سه روزه میتونی شرکت کنی

الان کیک ات خوبه ولی تعداد تخم مرغ با قالبت همخونی نداره پف نکرده زیاد 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

افرین عزیزم 

کیک چی هست؟روش چیه 

شرکت کن وقتی علاقه داری

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ماشالا👏👏

چقدر قشنگ درست کردی

منم عاشق کیک و شیرینی درست کردنم

ولی اکثرن بچهام کیکهای ساده بودن خامه دوست دارند

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
افرین عزیزم کیک چی هست؟روش چیه شرکت کن وقتی علاقه داری

وانیلی 

علاقه هست وقت نیست چون دارم درس هم میخونم هم میخواهم ارشد شرکت کنم هم یه امتحان سخت و خیلی سخته تخصصی شغلم دارم

دوره کیک خامه ای کلا سه روزه میتونی شرکت کنیالان کیک ات خوبه ولی تعداد تخم مرغ با قالبت همخونی نداره ...

همه چیز به تمرین ,وقت تمرین ندارم