2777
2789
عنوان

چرا شوهرم از من بدش میاد

426 بازدید | 16 پست

شوهرم بعد زایمان از من بدش میاد

تغییر ظاهری هم نکرده ام بگم به خاطر اون بوده

همه توجه اش به بچه هست

هر چقدر بهش محبت میکنم بازم احساس میکنم از من بدش میاد کوچکترین محبتی بهم نمیکنه

پرسیدی ازش؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از رفتاراش معلومههمش کتکم میزنهخیلی خیلی سرد باهام رفتار میکنهسرم همیشه داد میزنه

خب بپرس ازش علت رو 

نگو معلومه 

پرسیدن و حرف زدن نیاز هست برای هر رابطه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

عزیزم فکر میکنی.شما حساس شدی بعد زایمان.اون بنده خدا ذوق بچه رو داره حتماخدا حفظش کنه واستون🥰😘

اصلا بهم‌محبت نمیکنه از قصد به بچه پیش من محبت میکنه که منو ناراحت کنه

از رفتاراش معلومههمش کتکم میزنهخیلی خیلی سرد باهام رفتار میکنهسرم همیشه داد میزنه

متولد ۸۰ هستی؟

اون چند سالشه

ازش بپرس بگو چته چی شده 

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

اصلا بهم‌محبت نمیکنه از قصد به بچه پیش من محبت میکنه که منو ناراحت کنه

من تجربه نداشتم اما ظاهرا خانما بعد زایمان حساس میشن.شما به دل نگیر دورت بگردم

یا اگه دیدی داری اذیت میشی بهش بگو صحبت کن باهاش

من اگر کامروا گشتم و خوشدل چ عجب/مستحق بودم و این ها ب زکاتم دادند🩷🦋

حساس شدی عزیزم بخاطر زایمانه منم همینطور فکر میکردم تا شیش ماه طبیعیه بعدم بچه تازگی داره تو باید لذت ببری از اینکه با دیدن بچت ذوق میکنه و خوشحاله ...خدا برا هم شاد و سالم حفظتون کنه