کرده بود ۵ سال بود با نامزد اولش بود سال سوم با نامزد دومش دوست میشه به مدت دوسال تو مرحله کارای طلاق بودن رفت خواستگاری نامزد دومی و عقد کردن پیره کلا ی پرشیا داره بابا مستاجر داداش مستاجر دوسال نامزد بودن ب شدت وعض مالی ضعیفی داشتن موندم پسره چجوری دختره رو فرمالیته شمال برده حنا بندون عروسی باغ عکاسی کردن کیک گرفتن سرویس ۴۰ گرمی خریده خونه اجاره کرده تیکه جهاز خریده خرید عروسی کرده کسی ک واقعا آه در بساط نداره خیلی تعجب میکنم همه میگفتن ااز کجا آورده
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍
انشاالله خدا به همه بده. براشون خوشحال شدم. الهی شکر. الهی عاقبت بخیر بشن. بجای کنکاش دعای خوشبختی کن برای زوج جوون مون 😍💖الهی همه جوونای این سرزمین سروسامان بگیرن
لا إلهَ إلاَّ أنت سُبحانَکَ إنّی کُنْتُ مِنَ الظالمین🤍 خداوندا جزتو معبودی نیست 🩵منزهی تو🩵 من از ستمکاران بودم❤️🔥. با استغفار ۷۰بند امیرالموٌمنین علی (ع) آشنا شدی؟بهت سفارشش میکنم برای پذیرفتن شدن توبه.گوگل سرچ ش کن ویدئوشو ببین. 🩵 الهی هممون عاقبت بخیر بشیم🙏🏻. امام زمان ت رو زیاد دعا کن مولا رو تنها نذاری🥹💚🤲🏻برای ظهورش یه صلوات میفرستی؟💚الهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم💚برا داداش فرزادم که جوون مرگشد یه حمد فاتحه یاصلوات میفرستی🤲🏻💚🙏🏻😭خدایا دراین اخرالزمان خودت مراقب ایمان مون باش و لحظه ای مارو ب حال خودمون وانگذار که ب هلاکت میرسیم🌱🤲🏻خدایا مراقب فرزندانمون باش 🌱خدایا چنان کن سرانجام کار توخشنود باشی و ما رستگار💚🌱آمین یارب العالمین🤲🏻
سنش کمه یا زیاده؟؟؟؟ تو عقد جدا شده یا عروسی؟اگه داداشت پسندیده و خوشگله و با خلاقه ی مدت آشنا شن بع ...
سنش کم نیس.۳۱سالشه.برامون عجیب بود تو این سن مجرد باشه موقع برگشت با خواهرم سر این مسئله صحبت کردیم ک بعد مامانم پرسیده گفته بوده جدا شده.داداشم بختش انگار بسته شده هرجا میره یا خودش نمیپسنده یا جواب منفی میشنوه.همه میگن خونه داری داداشم خونه نداره.ی مدت اشنایی با ی دختر بود .دختره مشخص بود پول پرسته.و توقع بالا داره تا دم نامزدی بود بهم خورد...فعلا این دیده گفته منم نظرمه.ب مامانم گفتم داداشم شرایط مالی خیلی خوبی نداره.اگه زن پرتوقعی نباشه یا بتونه کمکش کنه.یا نخاد خرج عروسی چیزی بده چ اشکال داره
دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉 ۲۲ آبان جواب سونوی جنسیتت اومد مامانی و من فهمیدم که تو یه گل پسر قشنگی بی صبرانه منتظرم که دستای کوچولوت رو بگیرم مرد کوچیک من 🥹❤️❤️ایشالا که روز تولدت با روز تولد بابات یکی بشه 😍😍