2777
2789

شبا که دخترمن میخوابه حدودای ساعت۱۱شب تافردا صبح۱۰ که بیداربشه بازش میکنم،بخاطراینکه بیدارش کنم حسابی بدخواب میشه دیگه کارحضرت فیله که بخوابونتش،بنظرتون عفونت نمیگیره؟

اسم دخترت آوا هست؟ راضی هستی از اسمش؟

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمی گیره فقط از جلو به پشت تمیزش کن خیلی مهمه و حتما چک کنه لای بدنش مدفوع تره و تمیز بشه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

دختر من 7 ماهشه

اگر پی پی کنه همون لحظه بازش میکنم  و میبرم میشورمش و باز پوشکش میکنم حتی شده که 3 بار به فاصلهء نیم ساعت پی پی کرده و هر 3 بار بازش کردم شستم و باز پوشک کردم 

اما اگه پی پی نکنه هر 3 نهایتا 4 ساعت یکبار تعویضش میکنم

شبها هم 12 شب پوشکش میکنم وصبح ساعت 7 اینا تعویضش میکنم

شب تا صبح زیادجیش نمیکنه نهایتا 1 یا 2 بار میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

نه اصلا شیرخودمو میدم توخواب ۲ساعت یباربهش شیرمیدم

حداكثر ٤ ساعت ميتونه بسته باشه 

دختر منم بد خوابه ولي تعويض ميكنم پوشكش رو

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 
بعد کلی دسشویی نمیکنه نم میزنه غیر از اون پاهاش میسوزه گناه داره

جیش میکنه فقط پاهاش بعضی وقتاومیسوزه که پمادمیزنم واسش ولی روزا وقتی بازش میکنم یه یه ربعی باز میذارمش.خب عزیزم چیکارکنم اخه بازش کنم دیگه نمیخوابه

چرا راضی نباشم گلم خودم اسمشو گذاشتم شایدباورتون نشه سنم خیلی کم بود همیشه میگفتم مامان شدم اسم دختر ...

منم باردارم

می خوام بذارم آوا

نظر اطرافیان چی بود

اسم شیکیه به نظرم

لبــــانت سیـب ممنوع بهشتی🍎تو زیبایی و دور از هرچه زشتی☀️بــرای بــــردن غــــم از دل من بخند ای دختر اردیــــبــهشتی🌸🌼🌹