2777
2789
عنوان

حس میکنم باید خیلی سال پیش جدا میشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارشون باهمه . شغلشون نه یکجا نیستم . موقت خونه مادرش من خونه مادرم تا خونه اجاره کنه

خب همین شغل مشترک و جدایی بی تاثیر نیست رفتین سر خونه زندگی تلاشتو بکن نشد اگ آدم بددلی نیست تو هم دوست پیدا کن با خانوادت وقت بگذرون خیییلی رو کارای اون دقت نکن بیخیالش

خب همین شغل مشترک و جدایی بی تاثیر نیست رفتین سر خونه زندگی تلاشتو بکن نشد اگ آدم بددلی نیست تو هم د ...

اره گلم منم همینکار کردم با خانوادم بیشتر وقت گذروندم و خیاطی سرگرم کردم چون اون از اول با خانوادش کار کرده و خب عادت داره . تغییر نمیکنه که. حتی گفتم بچه بیارم سرگرم شم اما فعلا نشدیم ...

اره گلم منم همینکار کردم با خانوادم بیشتر وقت گذروندم و خیاطی سرگرم کردم چون اون از اول با خانوادش ک ...

میدونی اگه مشکل مالی نداره و مرد پاکی هست خیلی روش تمرکز نکن ولش کن برلی خودت زندگی کن هر چی حالتو خوب میکنه همونو انجام بده وابستگی به مرد هم خوب نیست هر چند حق با شماست زن هم توجه میخواد

میدونی اگه مشکل مالی نداره و مرد پاکی هست خیلی روش تمرکز نکن ولش کن برلی خودت زندگی کن هر چی حالتو خ ...

مشکل مالی که در حد معمولی میتونه 

یه خونه اجاره کنه . ماشین هم نداره . یه خرج خونه بده . همین .چیزی نداره بنام خودش.