2777
2789
عنوان

نذرن شهيد على جهان يارى دعا كنيد مشكل من فردا صبح حل بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 230 بازدید | 39 پست
سلامت باشیخیلی به دعا نیاز دارم خدا نظرشو از دخترم نگیرهخیلی بدحاله بیماری سختی دارهالانم ریه و کبد ...

الهى كه خدا زودتر شفاعتش بده 

خدا خيرت بده كه انقد به بچت ميرسى هركس ميتونه بچه بياره ولى هركس مادر نيس خدا انشالله زودتر جواب همه دعاهاتونو بده منم دعا كردم براش عزيزم 

الهى كه خدا زودتر شفاعتش بده خدا خيرت بده كه انقد به بچت ميرسى هركس ميتونه بچه بياره ولى هركس مادر ن ...

خدا خیرت بده با عزت زندگی کنی

دخترم سرطان خون بدخیم داره دارم آتیش میگیرم

ریه اش عفونت کرده نمیتونه نفس بکشه از یه طرف امروز عمل داشت از گردنش لوله گذاری کردن

از طرف دیگه طحالش بزرگ شده کلیه اش خوب کار نمیکنه کبدش لخته خون داره بزرگ شده

کل بدنش و چشماش زرد شده

کل بدنش آب آورده و باد کرده

زبونش باد کرده حرف زدنش مشکل شده زبونش قرمز و ترک ترک شده

چشماش باد کرده تار میبینه

۳۲ روزه غذا نخورده 

الانم که تنفسش سخت شده با دستگاه بای پپ تنفسش بزور ۹۰ میشه بالا پایین میره

از سرفه سیاه و کبود میشه

ریه هاش عفونت شدید کرده و وضعش خیلی بده

دارم دق میکنم خدا به داد بچه ام برس یا قادر یا شافی یا سلام

تورو خدا هرکسی این پیامو دید برای بچه ام دعا کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خیرت بده با عزت زندگی کنیدخترم سرطان خون بدخیم داره دارم آتیش میگیرمریه اش عفونت کرده نمیتونه نف ...

الهك زودتر وضعيتش بهتر بشه اميدتو از دست نده منم داييم سرطان خون داشت ميدونم كه واقعا سخته شرايط جفتتون واقعا درك ميكنم

خدا خودش شفاعت كنه انشالله نذر حضرت عباس كن انشالله معجزه كنه براتون