2777
2789
عنوان

شوهرم کتکم زد زنگم زد پدر مادرمو فوش داد ابروم رف

| مشاهده متن کامل بحث + 2954 بازدید | 98 پست
شیر مادرت حلالت خدا مطمئن باش اندازه قلب مهربونت بهت میبخشه دقیقا منم شادونکی رو از وقتی پربازدید شد ...

ممنون از لطفی که به من دارید،امیدوارم مشکل این خانوم حل بشه و خدا همیشه همراهتون باشه که همچین دل پاکی دارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی سعی میکنم بسازم پسرم ی کوچولو بزرک شه بتونم خونه بگیرم عالی میشه

خدا کمکت کنه عزیزم نمیدونم چی بگم ایشالا خدا توان بهت بده ک بتونی ادامه بدی من درکت میکنم تو چاره ی نداری از ناچاری بااین مرد موندی من از اینکه خانواه پشت دخترش نباشه زیاد کشیدم

منم وارث دردهای بی نقش💔من زنی‌ام که با لب‌های خاموش، هنوز حرف عشق می‌زنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو می‌خوابونِه...زنی‌ام که نگاهش شایدخسته‌ست،ولی هنوزهر روز،تو چشم‌های بچه‌اش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی می‌خوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه می‌کشم و دستای لرزونمو می‌ذارم رو قلبم و می‌گم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنی‌ام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خسته‌م، همین…

ممنون از لطفی که به من دارید،امیدوارم مشکل این خانوم حل بشه و خدا همیشه همراهتون باشه که همچین دل پا ...

ممنونم عزیزم  همچنین ❤️

منم وارث دردهای بی نقش💔من زنی‌ام که با لب‌های خاموش، هنوز حرف عشق می‌زنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو می‌خوابونِه...زنی‌ام که نگاهش شایدخسته‌ست،ولی هنوزهر روز،تو چشم‌های بچه‌اش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی می‌خوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه می‌کشم و دستای لرزونمو می‌ذارم رو قلبم و می‌گم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنی‌ام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خسته‌م، همین…