2777
2789
عنوان

اگه خواهرشوهرتون جلو شوهرتون به بچش شیر بده شما ناراحت میشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1319 بازدید | 74 پست
پیرو امضات امشب ما اپلاسیون شدیم عزیزم😑😂

😂😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سر چییییی

میگفت زنت ژل میزنه زنت شلوارش کوتاهه انقد فتنه انداخت تو زندگیم ک مادرشوهرم برگشت گفت تا زندم نمیذارم بچه دار شی و طلاقت میدم و موفق هم شدن منو همسرم طلاق عاطفی گرفتیم

پیرو امضات امشب ما اپلاسیون شدیم عزیزم😑😂

من با تاپیک لوسک و ملوسک اپیلاسیون شدم😂

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

خیلی بده

فرهنگا متفاوته ولی اینطوری دیگه واقعا زشته

ندیدمش

توی پربازدید ها بود

همکارم دو قلو دختر بدنیا آورده 

توی پربازدید ها بودهمکارم دو قلو دختر بدنیا آورده

باورت میشه اصلا پر بازدیدارو حتی عنوانشونم نگاه نمیکنم چون میدونم ۹۹درصدشون فیکه براهمین اصلا بازشون نمیکنم 

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بی فرهنگه کاریش نمیشه کرد

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626