2777
2789

چیکارکنم هم شاعلم هم بچم مشکوک ب آارژی حساسیت گاوی هم نمیتونم تغدیه خوبی داشته باشم 

هم نمیتونم فقط شیر خشک بدم ب هزارو یک دلیل چ کنم بنظرتون 

هم نمیشه زیر یک سال شیر گاو داد اخه ۴ ماهشه 

هم شیر غدای اصلیشونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیشتر شیشه بده بچه منم آلرژی داره اگه خودت میتونی رعایت کنی شیر سینه ات رو هم بده چون شیر خشک کم یاب ...

بخدا از ناراحتی سخنم نمیاد ی وقتا اره بعد ی چیزهایی زیر گردنش جوش نیست سفید مثل پوست چطور بیاد بالا اونطوری ک نمیدونم ار چیه اصلا 

بخدا از ناراحتی سخنم نمیاد ی وقتا اره بعد ی چیزهایی زیر گردنش جوش نیست سفید مثل پوست چطور بیاد بالا ...

بچه منم داره کلا بدنش جوش میزنه دو روز خوبه دو باره میزنه من دیگه شیر خودم رو قطع کردم چون هر چقدر رژیم داشتم فایده نداشت جوش میزد شیر خشکم کم یابه ولی خب بدنم داشت داغون میشد

بچه منم داره کلا بدنش جوش میزنه دو روز خوبه دو باره میزنه من دیگه شیر خودم رو قطع کردم چون هر چقدر ر ...

اره بابا اصلا گزینه ای برا صبحانه نیست مگه نباید خودمون هم جون داشته باشیم 

تازه من ی سینم میگیره اون یکی خشک شده 

اره بابا اصلا گزینه ای برا صبحانه نیست مگه نباید خودمون هم جون داشته باشیم تازه من ی سینم میگیره اون ...

من صبحانه نون عسل یا نون مربا دوست نداشتم اومدم نون گردو بخورم اونم آلرژی زاست به دکتر گفت تخم مرغ هم نخور

خون در مدفوع و جوش های زیاد قرمزی پوست

چند بار خون دیدی من یک هفته پیش اسهال شد بگ خب 

بعد همون شبی و او ار اس صورتی دادم بهش خورد دو ساعت بعدش توش خلطی بودتو مدفوع رنگ همون او ار اس ولی دکار گفت ک ن خونه فقط همون یبار بعد س ماه