2777
2789
عشقم ن دوس پسرم نيس الان يه ساله سكوت كرده معلوم نيس چي ميخواد،گفتم تو تاپيك قبليم منم بلاتكليف م ...

الان بهت گفته ازت متنفره وتحقیرشدی باز میخوای دوباره هم بگه ؟بنظرت وقت کات کردن نیس؟؟ هرچقدر بحثتون هم بدبوده باشه اخه نباید بهت میگفت ازت متنفره . الان مثلا فردا بیاد بغض کنه عذرخواهی کنه  برنامت چیه

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشقم ن دوس پسرم نيس الان يه ساله سكوت كرده معلوم نيس چي ميخواد،گفتم تو تاپيك قبليم منم بلاتكليف م ...

ياسمين يه چي بگم بهت 

اينكه گفتي بيا تو چشات نگاه كنه بگه 

يعني نميخواي باور كني حرفشو 

من نميدونم جريانت چيه اما ياد خودم افتادم 

اين حرفش دو حالت داره يا تو عصبانيت گفته كه من خودم اينطوريم و هيچي تو دلم نيس 

يا اگه بلاتكليفي و رابطتون به بي جهتي كشيده شده دنبال حضوري گفتنش نباش

چون حتي اگه انسان باشه و يكم احساس نمياد اين حرف و رو در رو بهت بگه

ممدنبوووودی ببینی شهرررراذادگشته😥😥 ممدکجااااایی دقیقاااااکجایی😭😭

مممددددددددد😭😭😭😭😭😭😭

مرسی خواهری به خاطر همدردی😘😘😘😍❤❤

ولی بذار ادم بشه تا منو به خاطر گرونی دلار ول نکنه💪😣

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
الان بهت گفته ازت متنفره وتحقیرشدی باز میخوای دوباره هم بگه ؟بنظرت وقت کات کردن نیس؟؟ هرچقدر بحثتون ...

رل نيستيم...خيلي وقته كات كرديم ولي من هنوزم عاشقشم

اونم بعد من داغون شده...

http://yasamin99.blogfa.com/
مممددددددددد😭😭😭😭😭😭😭 مرسی خواهری به خاطر همدردی😘😘😘😍❤❤ ولی بذار ادم بشه تا منو به خاطر گر ...

خیلی دلتنگشی ها😭واییی بمیرم برااات😭😭

ارهههه تومیتونی صبرکن تااادمش کنن اون داعشی ها😯😯

یاادم میشه وبرمیگرده یاهمونجاموندگارمیشه😭😭😭

امشب تاصبح برات دعامیکنم سرش به سنگ سوری هابخوره وبرگرده😖😖

خیلی دلتنگشی ها😭واییی بمیرم برااات😭😭 ارهههه تومیتونی صبرکن تااادمش کنن اون داعشی ها😯😯 یاادم م ...

وااای 😣😂😂😂😂😂😂😂😂

خواهر اگه برنگرده من دیگه شوهر ندارم که😭

کی منو میگیره خو😭😩

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  
ياسمين يه چي بگم بهت  اينكه گفتي بيا تو چشات نگاه كنه بگه  يعني نميخواي باور كني حرفشو&n ...

ميدونم ك چشاش بهم دروغ نميگن

اگ تو چشاش نفرت و ببينم راحت تر با نبودنش كنار ميام

http://yasamin99.blogfa.com/
وااای 😣😂😂😂😂😂😂😂😂 خواهر اگه برنگرده من دیگه شوهر ندارم که😭 کی منو میگیره خو😭😩

نگران نباش یه ننه مرده ی دیگه برات خودم میگردم پیدااامیکنم😭😭

فعلاغصه نخورپوستت چروک میشه😖😭😂