2777
2789
عنوان

خانما الان خورش

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 21 پست
بخاطر پسرم میترسم دوسالشه میگم گاز خاموش نشه خورش بریزه رو شعله وگرنه قبل پسرم منم همینکارو میکردم ت ...

خدا حفظش کنه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

مرسی گلم

من از امام رضا معجزه دیدم ازش بخواه اول خدا بعد امام رضا انشالله که حاجتتو بده خونه دار شی🌹

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا حفظش کنه

مرسی عزیزم همچنین خدا حفظ کنه عزیزاتو❤️

اگه تایپک زدم یعنی یه مشکلی دارم میخوام حلش کنم نیازی نیست شما بیای مزه بپرونی یا بیهوده گوی کنی و یا مسخره کنی بعدم بخوای توهین کنی منم بلدم اما به خاطر خودم کوتاه میام چون نمیخوام فکرم درگیر امثال تو باشع  اگه هدفت از اومدن به تاپیکم کمک نیست پس غلط میکنی میای نظرمیدی! 

مرسی گلم ۱۰ سال با مادرشوهرمم دبگ خستم

عزیزم خدابزرگه انشالله قسمت شماهم میشه خونه مستقل ❤️