2777
2789
عنوان

کیا با کلومیفن باردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2079 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله مامان بشی عزیزم برای منم دعا کن اگر مثبت شد بیا و خبر بده 

انشالله همه منتظرا منو و شما مامان بشیم🙏🙏 حتما خبرمیدم 

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه
من ماه قبل خوردم یعنی اسفندماه ک پریود شدم😢 اینماه دارو نخوردم ولی دوروزم از موعدم گزشته بیبی چک هم ...

منم روزچهارم تستم منفی شدولی بازامیدوارم،چنتاکاربرگفتن اول منفی شده یکی بعددوازده روز،یکی هم بعدبیست روزمثبت شده.امیدوارباش

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
من خوردم امروزباید پری میومد که تاحالا خداروشکر نیومده ولی علام زیاد دارم

خدا کنه نیاد این پری 

لطفا برای سلامتی نی نی و ب دنیا اومدنش .. میشه یه صلوات بفرستید خدایا خدای خوبی ها میخوام دعا کنم میدونم ک تو هیچوقت برای بنده هات بد نمیخواهی شاید سخت باشه خیلی چیزا ازت میخوام همه اونایی ک دوست دارن مادر بشن حس ناب رو بهشون بدی همه کسایی ک تو دلشون یه فرشته دارن ک روح تو درونشون دمیده شده ب سلامدی ب دنیا بیان و فرزندان همه جلو چشم مادر پدرهاشون رشد کنن و ب بهترین ها برسن الهی امین 
منم روزچهارم تستم منفی شدولی بازامیدوارم،چنتاکاربرگفتن اول منفی شده یکی بعددوازده روز،یکی هم بعدبیست ...

توکل بر خدا❤🙏🙏

تیرماه 97 بعد از 10 .11 ماه اقدام ب کمک کلومیفن و لتروزول حامله شدم پوچ بود شهریور سقط شد😢خدایا ناامیدمون نکن😔22آبان 98 شروع دوباره.... خدایاشکرت که کنجد توو دلم کاشتی خودت برام حفظش کن دعا کنید قلب کنجدم تشکیل بشه باید هرروز آمپول انوکسان بزنم🙏قلب کنجدم تپید ❤️😍خدایا سالم بیاد بغلم این حس برای تمام زنای سرزمینم آرزو میکنم.💋💋💋💋💋دخترم دنیامه
من خوردم امروزباید پری میومد که تاحالا خداروشکر نیومده ولی علام زیاد دارم

علایم چیا هست؟؟؟ 

لطفا برای سلامتی نی نی و ب دنیا اومدنش .. میشه یه صلوات بفرستید خدایا خدای خوبی ها میخوام دعا کنم میدونم ک تو هیچوقت برای بنده هات بد نمیخواهی شاید سخت باشه خیلی چیزا ازت میخوام همه اونایی ک دوست دارن مادر بشن حس ناب رو بهشون بدی همه کسایی ک تو دلشون یه فرشته دارن ک روح تو درونشون دمیده شده ب سلامدی ب دنیا بیان و فرزندان همه جلو چشم مادر پدرهاشون رشد کنن و ب بهترین ها برسن الهی امین 
ان شالله ک باردارید برای منم دعا کنید یه بی بی چک بزنید دیگه ابان مشخص میشه 

روزچهارم منفی شد.ولی امیدموازدست ندادم ومنتڟرم چندروزبعد

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
روزچهارم منفی شد.ولی امیدموازدست ندادم ومنتڟرم چندروزبعد

انشالله

ازبعد تخمگ گذاری سینه دردم نوک سینم متورم شده کمر درد هم چند روزه هستم 

منم همینطور ولی نمیدونم دارم پری میشم یا علایم بارداریه کاش تموم بشه واسه همه منتظر ها اسن انتظار