2777
2789

مگه چی میخواستم ازت جز اینکه تو باشی فقط تو تنهایی دلتنگتم با آدما دلتنگتم هر مدلی که فکر کنی این روزا دلتنگتم .....

😭😭😭😭😭

چرا تو باشگاه ما این اهنگه رو میزارن‌؟ 

خیلی غمگینه متنش که🤣🤣🤣

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باش عزیزم اول بگو چیشده بقیشو بگم

هیچی با عشقم تو پارک بودیم من ازش ناراحت شدم قهر کردم بهش گفتم که دیگه نه به من زنگ بزن نه به من پیام بده 

بعد یکی دو ساعت بهش زنگ زدم اون گفت که فعلا نمیتونه صحبت کنه خودش بعدا زنگ میزنم من منظورش رو نفهمیدم فکر کردم کاری داره چند ساعت بعد خودم بهش زنگ زدم گفت هی زنگ نزن خودم بعدا زنگ میزنم منظورش این بود که فعلا می‌خوام تنها باشم منم حرفش رو گوش ندادم و هی زنگ زدم و پیام دادم پیام داد که زنگ نزن من گفتم که هم زنگ میزنم هم پیام میدم ناراحتی بلاک کن اونم گفت که معلومه این کار رو میکنم و بعد بلاک کرد من چند روز بعد با شماره جدید زنگ زدم بهش که برای اربعین نذری داشتیم براش نذری ببرم جواب نداد بعد پیام داد دیگه از این به بعد به من زنگ نزن مگر نه مثل سری قبل بلاکت میکنم منم باز حرفش رو گوش ندادم و هی زنگ زدم ولی این سری بلاک نکرد