2777
2789

گلم پول حرومه دعا نویس نکن

بجاش 2رکت نماز به نیت خانم حضرت زهرا سلام الله علیها بخون مثل نماز صبح بخونش

فرضا طلسم هم داشته باشی

همه طلسم ها با همراه داشتن حرز امام جواد ازبین میره

حرز تهییه کن 

من خودم ازش معجزه دیدم ازنظر روحی داشتم دیوونه میشدم قبلش

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی خریدم بدرد نمیخوره از کجا معتبر باید گرفت

نمازشم خوندی؟

نمازشو باید خودت بخونی نمیتونی ناییب بگیری اگه کسی دیگه بخونه جواب نمیده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
نمازشم خوندی؟نمازشو باید خودت بخونی نمیتونی ناییب بگیری اگه کسی دیگه بخونه جواب نمیده

دآدم یکی خوند  ولی حس میکنم کلن سرم کلاه گذاشت چون نوشته های روشم خوانا نیست

دآدم یکی خوند ولی حس میکنم کلن سرم کلاه گذاشت چون نوشته های روشم خوانا نیست

خودت نمازشو بخون ببین ممکنه درست شه

دعا علقمه همهروز بخون کوتاهه

اگه کسی دعا کرده باشه واست باطلش میکنه دست دشمن رو میکنه 

بخدا خسته شدم دیگه دارم بی اعتقاد میشم

بی اعتقاد نشو گلم

من انقد افسرده  و ناراحت میشدم دلم میخواست خودمو خفه کنم باچیزایی م بهت گفتم به زندگی برگشتم

کدوم شهری تحقیق کن هم کوروش استخدامی داره هم دیجی کالا بیمه و مزایاهم دارن از جانبو و بقیه مارکتاباید بهتر باشن با دیپلم میتوتی بری سرکارشون

گلم پول حرومه دعا نویس نکنبجاش 2رکت نماز به نیت خانم حضرت زهرا سلام الله علیها بخون مثل نماز صبح بخو ...

این حرفا الکیه. طلسم و دعاهای سنگین کار هر کسی نیست‌ . باز کردنشون هم راه خودشو داره.