تنها_ماندم_بدون_تو مدیر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7702 عنوان حس ششم عزیزم یکبار برای همیشه بیا | مشاهده متن کامل بحث + 6939 بازدید | 764 پست لطفااااااااااااااااخصوصیات قیافه مو بگو ممنون عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود 1404/07/30 | 00:40 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدیهآا عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 3207 بقیه میگن حس شیشمم قویه تقریبا معروفم🤣مهربون هستی و با کمالات گاها ممکنه عصبانیتت بقیه رو آزار بده. ... منم میگی؟؟ چی حس میکنی ازم پدرش راضی میشه کنکور ۴۰۵ چی میشه
مهدیهآا عضویت: 1404/02/10 تعداد پست: 3207 شش ماهه اول ۴۰۵ به خدا توکل کن منم میگی؟؟ کنکور ۴۰۵ چی میشه پدرش راضی میشه؟؟
زنبق۳۳ عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 2350 فداتشم حالا درست بود یانه؟ازدواج میکنی ولی فکر نه یکم صبر کن زمانش میرسه ممکنه یکسال ولی مراقب باش ... عزیزم برا منم میگی؟ ازدواج میکنم یا نه؟ میتونی سن امو یا چیزای دیگه رو بگی؟
تنها_ماندم_بدون_تو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7702 پروژت نگفتی راجب چیه شوهر هرچی تمرکز میکنم فقط ی مرد کت و شلوار پوش می بینم بین ی سال تاسه سال دیگه در مورد کارمه کامپیوتریه عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
تنها_ماندم_بدون_تو مدیر استارتر عضویت: 1399/06/07 تعداد پست: 7702 شش ماهه اول ۴۰۵ به خدا توکل کن میشه بگی من کی ازدواج دارم؟؟ عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 378 ی چیزی ت دلت مغز و ذهنتو درگیر کرده؟ اینجوری ک مثلا بخای شاد شب یادت میوفته و غرق میشی؟ منم میگی لطفا من با دوستم سه ماهی هست ارتباژم قطع شده درست میشه دوباره؟ و اینکه کنکورمو بدم میرم دانشگاه یا میمونم پشت
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 378 تردید منم میگی لطفا من با دوستم سه ماهی هست ارتباژم قطع شده درست میشه دوباره؟ و اینکه کنکورمو بدم میرم دانشگاه یا میمونم پشت
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 378 فداتشم حالا درست بود یانه؟ازدواج میکنی ولی فکر نه یکم صبر کن زمانش میرسه ممکنه یکسال ولی مراقب باش ... منم میگی لطفا من با دوستم سه ماهی هست ارتباژم قطع شده درست میشه دوباره؟ و اینکه کنکورمو بدم میرم دانشگاه یا میمونم پشت
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 378 ی دختر جذابی بارنگ موی خرمایی یکم خودشیفته ای قدت ۱۶۰ ب بالاس چشات مشکیه دل نازکی امایکم زود عصبی می ... منم میگی لطفا من با دوستم سه ماهی هست ارتباطم قطع شده درست میشه دوباره؟ و اینکه کنکورمو بدم میرم دانشگاه یا میمونم پشت
tahatamana عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 1251 بقیه میگن حس شیشمم قویه تقریبا معروفم🤣مهربون هستی و با کمالات گاها ممکنه عصبانیتت بقیه رو آزار بده. ... میشه بگی رابطم با شوهرم چطور میشه آینده مالیمون چطور میشه
ساجدت عضویت: 1404/05/04 تعداد پست: 378 عزیزدلم چون زیاد ج دادم ممکنه اشتباه بگم فردا حتما بپرس جوابتو میدم🥹♥️ منم میگی لطفا من با دوستم سه ماهی هست ارتباژم قطع شده درست میشه دوباره؟ و اینکه کنکورمو بدم میرم دانشگاه یا میمونم پشت