2777
2789
آره معیاراتون چی بودن برای انتخاب همسر؟به چه چیزایی بیشتر توجه کردید؟

من اول همه خب اخلاقش بود . خیلی با آرامش حرف میزد. خواستیم بیایم اتاق اول گذاشت من رد بشم و منو بالاتر جای راحت تری نشوند که خیلی خوشم اومد.

حرفاش و کاراش ب دلم نشست و در آخر قبل رفتنش بهم ی تسبیح داد که گفت چن سال پیش ب نیت کسی که ازش خوشم بیاد و کادو بهش بدم تبرکش کردم که با این حرفش دلم رفت😉 

تازه ما خاستگاریمون تا علنی بشه چند بار رفت و آمد داشتن تا من بله دادم.

خلاصه در نظرم ی جنتلمن واقعی اومد🥰

اگه دوست داشتید بگید که چطور با همسرتون آشنا شدید؟چه چیزایی رو مد نظر قرار دادید برای انتخاب؟

دوست بودیم اخلاق اینکه وابسته و متکی به خانواده اش نباشه مسلولیت پذیر باشه  اجازه دخالت به کسی نده اراده کاری و هوش اقتصادی خوبی داشته باشه از نظر پس انداز مالی موقعیت خوبی داشته باشه از نظر مالی وابستگی به خانواده نداشته باشه دهن بین نباشه اهل گیر دادن نباشه پایه باشه اهل سفر و تفریح باشه بروز احساس بلد باشه بد دهن نباشه و کنترل خشم داشته باشه اینا معیار های بود که همسرم داره 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبدونی عزیزم بچه دار نشدن پروسه اییه که ناامیدی میاره دست خود آدم نیست بعدش هم با خودت میگی بچه با س ...

این حرفای قدیمی چیه آخه. من هم تختیم پنجاه سالش بود که باردار شد گفته ک هرچی آی وی اف دارو و.. فایده نداشت بعد سی سال طبیعی باردار شد . معجزه خدا دیر و زود داره ولی طرف باید امید داشته باشه.

مگه چن سالتونه چن ساله ازدواج کردید

این حرفای قدیمی چیه آخه. من هم تختیم پنجاه سالش بود که باردار شد گفته ک هرچی آی وی اف دارو و.. فایده ...

من خودم یک سال و نیم جلوگیری کردم تو شش ماهی که باردار شدم کلی پشت سرم حرف زدن ک زن فلانی بچه دار نمیشه

ما همسایه بودیم اومدن خواستگاری به صورت سنتیقیافه و قد پول و اخلاق و خانواده همه چیز برام مهم بودحتی ...

خداروشکر عزیزم همیشه خوشبخت باشید

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

این حرفای قدیمی چیه آخه. من هم تختیم پنجاه سالش بود که باردار شد گفته ک هرچی آی وی اف دارو و.. فایده ...

۳۹ سالمه و ۹ سال ازدواج کردم دکترها از من قطع امید کردن من خودم این مدلی نبودم ولی این سایت القا میکنه بهت که مادر چهل ساله فاصله سنی با بچش زیاده و ظلم در حق بچست و یه سری از این حرفها 

انشالله منم مادر یه فرزند صالح و سالم و زیبا و باهوش میشم میشه برام دعا کنین دوستان 
من اول همه خب اخلاقش بود . خیلی با آرامش حرف میزد. خواستیم بیایم اتاق اول گذاشت من رد بشم و منو بالا ...

چه قشنگگگ😍❤️

پایدار باشید عزیزم

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤