2777
2789

بعضی موقع ها اینگار از آسانسور میای پایین

بعضی موقع ها یهو یه شوک وارد میشه پاهات میپره 

دلیلش چیه؟ اونم چندبار در یک شب

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر گه گاهه مساله ای نیست مغزت شوک وارد میکنه به بدنت چون فکر میکنه داری میمیری 

شبیه احساس سقوط،از بلندیه

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

شکی که از پا شروع میشه و کل بدن رو میلرزونه بخاطر استرس من همینم🥲🥴😭

شما هم اینجوری ای؟

همسر من اول پاش میپره بعد کل بدنش مث ویبره میلرزه بعضی وقتا ک شدید میشه بیدارش میکنم 

شکی که از پا شروع میشه و کل بدن رو میلرزونه بخاطر استرس من همینم🥲🥴😭

من از 13سالگی اینطوریم

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

منم اینطوری میشم بیشتر وقتا ک ناراحتم اینطور میشم 

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن 

من دلیل علمیشو پیدا کردم چون گاهی برا خودم اتفاق میافته 

مغز احساس میکنه داری میمیری وقتی میخوای به خواب عمیق فرو برب برا همین یه دفعه یه شوک به بدنت وارد میکنه که برگردی به زندگی 

جهنم همین دنیاست بزار مارو بسوزونن...اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته