2777
2789

امسال رتبه کنکور ۹۶۳ منطقه دو بود پشت موندم شریف بیارم 

من خودم خیلی دلم میخواد مهاجرت کنم واسه همین میخوام دانشگاه شریف قبول بشم برای قبولیش باید دقیقا درصدای کسی بزنی ک میخواد پزشکی بیاره ب جز زیست ک ما نداریم همه چی مشترکه 

خانوادم دارن خیلی مرددم میکنن ک تو ک داری میخونی واسه پزشکی بخون معلوم نیس با این شرایط ایران بشه مهاجرت کرد یا نه 

مثلا در حال حاضر امریکا قانون گذاشته هیچ ایرانی راه نمیده از اونور کلا پزشکی و... نمیشه مهاجرت کرد باهاش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا گوش نده برو دنبال علاقت ،ب حرف دلت گوش بده ک هیچ وقت بهت دروغ نمیگه ،شریف بخون بعدم مهاجرت کن ،ترامپم ی سه سال دیگه میره و باز همه چی ب روال قبل میشه 

اندوه کسی را نکشت،اما ما را از همه چیز تهی ساخت

مهاجرت میخوایی بری باید شبانه بخونی خالم مهاجرت کرده شبانه میخوند فقط بعد مهم نیست دانشگاهت مهم نمره اته زیر ۱۷ نباید داشته باشی چه دبیرستان چه راهنمایی چه دانشگاه 

دانشگاه ملاک مهاجرت نیست ازضعیف ترین دانشگاه دیدم درسشم عالی بود ومهاجرت کرده پول پارومیکنه

این حرف از پایه غلطه ریکام نمیدن همکاری نمیکنن با دانشجو بچلر کلاسا جزوه ای علمت پایین تو مصاحبه با استاد امریکایی و.. رد میشی مهمتر از همه مقاله نمیتونی بدی چون هیچکس دنبال این چیزا نیس تو دانشگاه های عادی کلا هیچکا نمیتونی بکنی ر

مگه حتما باید بری آمریکا، جای هفت سال پزشکی خوندن میتونی تو شریف فوق بگیری

فایده ای نداره اینده ای نداره تو ایران مهندسی ها باید بزارم در کوزه ابشو بخورم 

کانادا ارشد فول فاند میشه خوند بورسیه میده ارشد خوندن تو ایران غلطه