2777
2789
عنوان

پشیمونم که شیرخشک دادم به بچم😭

375 بازدید | 45 پست

دو روز قبل زایمان آنفولانزا گرفتم ... حالم خراب بود بعد بچم که دنیا اومد تا ۳ روز nicu بستری شد..البته پیشش بودم ولی بازم شیر خشک میدادن... البته خودمم سینه هام شیر نداشت نمیدونم چرا ...

درکنار شیر خودم تا۴ماهگی شیر خشک. میدادم ولی کم کم سینمو نکرفت تا الان که ۷ماهشه... شیرم تقریبا خشک شده ولی عذاب وجدان دارم چرا شیر خشک دادم 

تنها در خانه قسمت هزار و یکم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن شیر مادر آنتی بادی داره ولی شیر خشک نه.... 

فکر کن بچه باید تا ۲سال شیر بخوره ولی الان فقط ۴ماه اونم نه کامل ،فقط شبها شیر مادر خورده😭... الان تو خوابوندنش اذیتم

همش تو ننی ...جدیدا تو ننی هم نمیخوابه نمیدونم چشه....گریه

ولی بچه اولم قشنگ با سینه میخوابید🥲

اشکالی نداره 

دو تا از بچه های منم شیر نخوردن منم خیلی دوست داشتم شیر خودمو بدم ولی نشد 

فدای سرت 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

عذاب وجدان چی داری

جای عذاب وجدان الکی از این روزای زندگی و بچت لذت ببر 

والا من بچه دار شم یه بار هم شیر نمیدم .‌ متنفرم از این کار

پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

عذاب وجدان چرا؟متاسفانه امقدر سر این شیر خشک دادن وشیر مادر انقدر گارد میگیرن که فکر میکنی کارت اشتب ...

میدونی اون حس فشنگ شیر دادن... اینکه میگن شیر انسان با شیر خشک فرق داره بچه باهوش تر میشه و انتی بادی داره شیر مادر....مسئله خوابیدنش که الان به سختی میخوابی در صورتی که بچه اولم با سینه راحت میخوابید🥲😔