الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
فقط برو باشگاه ورزش کن ارتباط خیلی خیلی زیادی هست بین تحرک داشتن و ورزش کردن با بارداری
من تنبلی تخمدان دارم شدید شده بود دیگه با قرص پریود میشدم تا چندین ماه اخیر که از عید به اینور همراه با داروها رفتم باشگاه و ماساژ زیر شکم اینا میدادم با کمال تعجب من از جلوگیری طبیعی دوقلوباردار شدم بچه ی سوممه و واقعا به این نتیجه رسیدم که خیلی تاثیر داره برا بارداری
فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍
واقعا هر چیزی رو نمیشه به آقایون گفت .. این الان گفته تنبلی تخمدان اون آقا الان توی ذهنش اینو شنیده که نامزدش دیگه بچه دار نمیشه.
من رفتم جراحی کردم که لوله ام رو باز کنن ، دکترم لوله رو کلا برداشت.. گفت اصلا مچاله شده بود و قابل باز کردن نبود.. همون سمت ،تخمدان هم ندارم، یعنی خود به خود تخمدانم از بین رفته... بعد عمل همسرم میگفت وای لوله ات رو باز کردن گرفتگیش رو، صد در صد بچه دار میشیم.. من بهش نگفتم چی شده. چون می دونم روحیه اش خیلی ضعیفه.
ما توی سیکل آی وی اف بودیم گفتم دونستنش هم دردی دوا نمی کنه .. نگفتم که یه وقت نگه دیگه تموم شد و ما هیچ وقت بچه دار نمیشیم.. الانم به لطف خدا باردارم..