2777
2789
عنوان

مدام خوابم میگیره در طول روز

138 بازدید | 15 پست

خیر سرم میخوام یه کتابی چیزی بخونم فقط خمیازه میکشم خوابم میاد 

شبها ۵ساعت میخوابم. بعدازظهرها هم سه ساعت و اینا 

اما فایده نداره .بس که قوری قوری چایی خوردم بیدار بمونم،دیگه تپش قلب هم میگیرم 

همین الان که میخوام یکم برا آینده م تلاش کنم هم خواب نمیزاره 

خیلی لاغرم به زور شاید دو کیلو چاق بشم نرفتم چکاپ بدم وقت نکردم 

چیکار کنم بنظرتون؟

خواب ظهر رو حذف کنی شب کامل خوابت میگیره و خوابت که کامل بشه روزا دیگه انرژی داری و کسل نمیشی، لاغری هم یه دلیل برای کمبود انرژی هست که حال نداشته باشی بلند شی کاری کنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی ببین یعنی عین منی .. کمی من

سر کلاس درس باورت نمیشه من همش خوابم فقط به زور نگه میدارم خودمو اصلا سر کلاس نمیفهمم

دقیقا خمیازه سر کتاب داره دیوونم میکنه

قبلا کم خون بودم ولی چون از طعم قرص آهن بدم میومد دو سه تا بیشتر نخوردم ۴ سال پیش حدودا

خیلی اشتباه میکنی عزیزم کپسول آهن رو بگیربرو داروخانه بگو راهنماییت میکنن نخوردن اهن اگر کمبود داری خیلی برای آینده ات مضرر🩷

به نظرم پنچره تو نیمه باز بزار می‌تونه یکم خوابتو بپرونه 

اهنگ هم خوبه 

یکم صورتتو آب بزن

قهوه اگه با بدنت سازگاره 

حتما هم چکاپ برو چون ممکنه کم کاری تیروئید داشته باشی البته که لاغری و کم کاری تیروئید از نشانه هاش چاغی و اشتها و اضافه وزنه

من قبلنا داشتم ولی الان ندارم ولی نمیدونم این چه کوفته همش خوابم😭😭😭

وایییی ببین یعنی عین منی .. کمی منسر کلاس درس باورت نمیشه من همش خوابم فقط به زور نگه میدارم خودمو ا ...

هم شما هم استارتر هردوتاتون روزی یه قرص اهن بخورید و هر۲ یا۳ هفته یه قرص ویتامین دی

دردم از یار است و درمان نیز هم
وایییی ببین یعنی عین منی .. کمی منسر کلاس درس باورت نمیشه من همش خوابم فقط به زور نگه میدارم خودمو ا ...

خیلی بده خدایی .صب بعد ۶ ساعت خواب خواستم یه ویدیو درسی ببینم اصلا چشمام باز نمیشد 😐 فقط خودمو کنترل میکنم نخوابم خواب بمونم تا ظهر برم دنبال دخترم از مدرسه بیارمش 

هم شما هم استارتر هردوتاتون روزی یه قرص اهن بخورید و هر۲ یا۳ هفته یه قرص ویتامین دی

ممنونم از راهنماییت عزیزم خوب شد بهن گفتی فردا تهیه میکنم نمی‌دونی چقدر بیچارم کزده این خواب آلودگی دستت درد نکنه ❤️

به نظرم پنچره تو نیمه باز بزار می‌تونه یکم خوابتو بپرونه اهنگ هم خوبه یکم صورتتو آب بزنقهوه اگه با ب ...

آره باشه عزیزم حتما انجام میدم 

دقیقا آدم خسته میشه از این وضع 

[QUOTE=399117208]خیلی بده خدایی .صب بعد ۶ ساعت خواب خواستم یه ویدیو درسی ببینم اصلا چشمام باز نمیشد 😐 فقط خودمو کنتر ...[/QUOTE

وااای منم اصلا ببین از ۱۰ به بعد چشم می‌خواد دربیاد و ناخود آگاه بسته میشه یکدفعه می‌فهمم چرت زدم قبل ۶ یا ۶ونیم اصلاحات بیدارم نمیشم بعد مدرسه هم میخوام بمیرم یعنی حداقل مجبورم ۲ ساعت بخوایم ‌‌‌ دیوونه شدممم😭😭😭

کاش دلیلشو میفهمیدم هرجا رفتم پیش هر دکتری هیج کم‌کم نکردن گفتن آزمایش هات نرماله