serendipiti555 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 7570 عنوان صندوق امانات کسیکه فوت شده 263 بازدید | 21 پست کسیکه فوت شده صندوق اماناتش رو میتونن باز کنن؟بعد طلا توش باشه دولت میبره؟میگن دولت به عنوان مالیات میبرتشون درسته؟ 1404/07/29 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
serendipiti555 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 7570 بیخود میکنن مگه وارث نداره میگن به عنوان مالیات خیلی ازش میبرن برای خودشون
serendipiti555 مدیر استارتر عضویت: 1402/02/24 تعداد پست: 7570 همشو نهکلا کسی که میمیره دولت مالیات میگیره یعنی کسی بمیره تو صندوقش هیچیم نباشه بازم مالیات میگیرن؟؟
خورشیدخاکستری عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2383 یعنی کسی بمیره تو صندوقش هیچیم نباشه بازم مالیات میگیرن؟؟ اگه صندوقش خالیه که هیچی ولی از خونه و زمین میگیرنمثلا مردی بمیره فقط زن داشته باشه یک چهارم به زنش میرسه بقیشو دولت میخوره ولی زن بمیره شوهر مالشو کامل میخورهچه قانون قشنگی داریم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49099 بیخود میکنن مگه وارث نداره بآنک هم اونطوریه وقتی یکی حساب داشته باشه فوت کنه دولت نصفشو برمیداره باید قبل اینک ب شناسنامه ش فوتی بخوره حسابشو خالی کننن از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
دنیاپسرم عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 5670 اگه صندوقش خالیه که هیچی ولی از خونه و زمین میگیرنمثلا مردی بمیره فقط زن داشته باشه یک چهارم به زنش ... مطمئني؟ ؟؟
دنیاپسرم عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 5670 بآنک هم اونطوریه وقتی یکی حساب داشته باشه فوت کنه دولت نصفشو برمیداره باید قبل اینک ب شناسنامه ش فوت ... چقدر وحشتناک نصفشو مطمینی
خورشیدخاکستری عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2383 مطمئني؟ ؟؟ خودم حقوق نخوندم همه اینو میگن منم اینجا گفتم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49099 چقدر وحشتناک نصفشو مطمینی نصفش ک نه منظورم اینه ور میدارن دقیق نمیدونم ولی فک کنم حدودا ۲ میلیونی ۵ میلیونی اینطوری از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
دنیاپسرم عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 5670 خودم حقوق نخوندم همه اینو میگن منم اینجا گفتم اینطوریم نیساگه شوهر فقط زن داسته باشه یک چهارم میرسه به زنش بقیه به قوم شوهر مثلا مادر پدر و برادر
دنیاپسرم عضویت: 1397/11/26 تعداد پست: 5670 نصفش ک نه منظورم اینه ور میدارن دقیق نمیدونم ولی فک کنم حدودا ۲ میلیونی ۵ میلیونی اینطوری باز ۵میلیون چیزی نیس ترسیدمیه مقدار تو صندوق طلا دارم حالا گفتم بمیرم یعنی چیزی به بچه هام نمیدن
خورشیدخاکستری عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2383 باز ۵میلیون چیزی نیس ترسیدمیه مقدار تو صندوق طلا دارم حالا گفتم بمیرم یعنی چیزی به بچه هام نمیدن این صندوقی که میگین چی هست؟ من باهاش آشنایی ندارم
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49099 باز ۵میلیون چیزی نیس ترسیدمیه مقدار تو صندوق طلا دارم حالا گفتم بمیرم یعنی چیزی به بچه هام نمیدن خدانکنههه انشالله ک صدسال زنده باشید از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖