2777
2789

حس میکنم توانایی ندارم 😐😐😐

بیشتر از یک دونه نمیتونم 😐😐😐

بعدش احساس میکنم زندگی اونایی که یه دونه دارند شیرین تره 😐

نمی‌دونم 😐

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

شاید واسه پدر و مادر راحت تر باشه ولی واسه اون بچه خیلی سخته تنهایی 

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌  تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هرچی احساست میگه همون کارو بکن چون این تویی که باید سختی یه بچه دیگه رو تحمل کنی . اگه دلت نمیخواد نباید خودتو مجبور کنی 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖

دوتابرادر دارم

هیچ وقت تودلم‌نگفتم کاش یدونه بودم که رفاه بیشتری داشتم

خداروشکرمیکنم که دارمشون

ای کاش خواهرم داشتم

ولی خب الان واقعا سخته شرایط چندفرزندی...بابت هزینه ها وتربیت درست وقت گذاشتن و‌..

ولی خودم تک فرزندی مخالفم و۲تا دارم

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓

ولی من باشما موافق نیستم، بچها وقتی چندتا میشن یاد میگیرن ک با همه چی باید کنار بیان، همدلی و مشارکت را اموزش میبینن، عشق و حامی بودن را تجربه میکنن و برای بزرگتر شدنشون هم بهتره ،بالاخره هم زبون دارن ، پیری پدرومادر هم راحتترن چون مسئولیت ها تقسیم میشه و در اخراگه خدایی ناکرده فوت شد بازم بچه هست ک بهش دلخوش باشن

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
انقد پسرم تنهاس و تنهایی با خودش بازی کرده واقعا دیگه داره رد میده....الان سه سالشه باردارم دومی به ...

منم اشتباه شمارو کردم خیلی پشیمونم

...آن شب که دلی بود به میخانه نشستیم !  آن توبه صدساله به پیمانه شکستیم! از آتش دوزخ نهراسیم که آن شب.....  ما توبه  شکستیم ولی دل نشکستیم .......!!
چه اشتباهی؟؟اینکه دومی رو باردارم؟🙄

اصلا اشتباه نکردی منم یه طوری باردار شدم که دقیقا تولد سه سالگی پسرم بچه دومم به دنیا اومد . الان دومی یه سالشه انقدر قشنگ باهم بازی میکنن قند تو دلم اب میشه . پسرم که هیچ اسباب بازیشو به هیچکس نمیداد و الانم نمیده به کسی اما به داداشش همه وسیله هاشو میده و دوسش داره میگه خداروشکر من داداش دارم. البته خودم اینا رو بهش یاد دادم که داداششو دوست داشته باشه . البته اینا همه منوط به اینه که خود مادر و پدر دوست داشته باشن دوتا بچه اگه یکی نخواد نیارن بهتره چون سختی هم زیاد داره 

از تیرماه ۹۸ عضو نی نی سایتم به خاطر تغییر نام کاربریم مجبور شدم اکانت جدید بسازم🙂 یه مامان دهه شصتی با دوتا گل پسر شلوووووغ که گاهی اوقات کم میارم اما دوباره بلند میشم و با قدرت تر ادامه میدم💪😍 مادرشوهر مهربون آینده😎 شعارم تو زندگی اینه: دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست💖