2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا، اتفاقا توو ی تاپیک چند ساعت پیش، یکی نوشته بود میخوام برم پرستاری و تمیزکاری خونه ی نفر، یکی دیگه بهش گفت کارگری نرو، من بهش گفتم چرا میگی کارگری و از این واهژ برای تمسخر استفاده میکنی و... خلاصه تهش گفت من خودم فهمیدم و میدونم باید احترام بذارم اما واقعیت جامعه اینه

خب تو خودت داری توو ی فضای عمومی همزمان به دوتا شغل توهین میکنی، بعد میگم من خوبم احترام میذارم جامعه به درد نمیخوره، تو خودت یکی از اون به درد نخورایی

نگاه کاملا از بالا پایین به هر شغلی، به هر آدمی فقط و فقط از روی حسادت میاد وگرنه هیچ دلیل برای تحقیر هیچ شغل و رشته و قیافه و... ای وجود نداره 

پرستاریمثلا بخاطر اینکه پزشکی نیوردم مسخرم میکننخالم اونروز میگفت یه دختره عین تو پرستاری اورده پزشک ...

پرستاریو مسخره میکنن؟؟

منتظر معجزه‌ی خدام 🤫✨ جواب که گرفتم میام همین جا بهتون میگم :)) دوست مهربونم میشه با قلب پاکت برای رسیدن به هدفم یه صلوات مهمونم کنی؟! 💕 میشه بگی امسال این دختر به هدفش برسه و بتونه خانوادشو خوشحال کنه؟! 🥹🫀 یا مفتح البواب.. 🌱🙂‍↕️            تو تاپیکای پوست و مو تگم کنید🧖🏻‍♀️🫶🏻

دقیقا، اتفاقا توو ی تاپیک چند ساعت پیش، یکی نوشته بود میخوام برم پرستاری و تمیزکاری خونه ی نفر، یکی ...

عزیزم اون پرستاری با این پرستاری فرق داره😐

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐