2777
2789
عنوان

خانوم متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 82 پست

از نظرات کاربرا تعجب می‌کنم یه طوری میگن طلاق بگیر ک انگار فردا صبح میری محضر و خلاص 

کار همسر شما اشتباهه ولی اینکه شما بخوای بهش بی احترامی کنی و فلان بنظرم چیزی را عوض نمیکنه 

اگر همسر شما مقید ب نماز و قرآنه 

در گوگل سرچ کن و آیاتی ک در مورد نگاه حرام هست را بهش نشون بده و بهش بگو نگاه حرام حتی ب یه زن خارجی حتی در گوشی هم گناهه و تو رو در زندگی معنوی عقب میندازه هر وقت وایسی نماز میاد تو ذهنت 

میتونی با مشاور مذهبی یا مفسر قرآن صحبت کنی و در این باره همسرت را قانع کنی این بازی رو ترک کنه و کم کم اوقاتش را طوری با تفریحات سالم پر کن ک بازی هم نکنه 

البته کم کم و زمانی باید قانعش کنی ک فضا آروم باشه در حال بازی کردن نباشه 

اگرم مقید نیست باز از یک مشاور خوب کمک بگیر ب همسرت بگو من دوست ندارم همسرم غیر از من از زن دیگه ای لذت ببره 

براش مرز بذار حتما از مشاور کمک بگیر 

کاش پسراشون درست تربیت کنن دختر مردم آرزوی جدایی نکنه.مرد جماعت همشون لنگه همن

نمیدونم چی بگم تو بچگی پدر مادرشو از دست داده از خواهر برادر براش تربیت درنیومده، دلمم براش میسوزه که از ازدواجم شانس نیاورد ولی جدایی هم به نفع اونه هم من

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظرات کاربرا تعجب می‌کنم یه طوری میگن طلاق بگیر ک انگار فردا صبح میری محضر و خلاص کار همسر شما اش ...

مممنون از حرفات من و شوهرم قبلاً به مشاوره رفتیم مشاورم بهش گفت که متاهله و باید این رفتارشو بذاره کنار چون دیگه مجرد نیستش اما روز از نوروزی از نو شوهرم از یه جای دیگه سر درآورد وقتی مچشو گرفتم تنها کاری که کرد رفت چتاشو پاک کرد و بعدشم من مقصر می‌شم اگه بحث آیه و اینا شوهر من همشو خیلی خوب بلده فقط به کار نمی‌بره

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
نمیدونم چی بگم تو بچگی پدر مادرشو از دست داده از خواهر برادر براش تربیت درنیومده، دلمم براش میسوزه ک ...

لعنت به دلسوز ما زنا هرچی می‌کشیم از این دلسوزیه حتی دلم نمیاد گوشیو ببرم به خونوادش نشون بدم بگم این چه زندگیه که من دارم

اگر میخواهی هم بترسی و هم امیدوار شوی کلیک کن!👇 https://rubika.ir/tarsomidd 
مممنون از حرفات من و شوهرم قبلاً به مشاوره رفتیم مشاورم بهش گفت که متاهله و باید این رفتارشو بذاره ک ...

خواهش میکنم عزیزم ان شاءالله خدا هدایتش کنه 

باهاش مشاوره نرو 

خودت مشاوره برو ببین باید باهاش چی کار کنی 

من بودم خیلی رک و آروم اما قاطع زمانی ک فضا آروم بود بهش میگفتم خوشم نمیاد همسرم غیر از من زنی را نگاه کنه حتی در فضای مجازی.اگه منو دوست داری لطفا ب نظرم احترام بذار 

ب حرفت گوش نداد ب خودت برس اما باهاش سنگین باش 

ب خودت برس یعنی نه تنها از لحاظ ظاهری بلکه وقت خودت را پر کن بفهمه برات اهمیت نداره 

شاید نقطه ضعفت را پیدا کرده ب هرحال شما بهتر میشناسیش 

و در کل بیکاره وقتش را پر کن 

حتما هم با مشاور خوب صحبت کن من زیاد شناختی ندارم اونا صلاح کار رو بهتر میفهمن ان شاءالله این مسئله ب زودی حل میشه نگران نباش حل شدنی هست

لعنت به دلسوز ما زنا هرچی می‌کشیم از این دلسوزیه حتی دلم نمیاد گوشیو ببرم به خونوادش نشون بدم بگم ای ...

من دلم‌ براش تنگ شده😭

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂