2777
2789
عنوان

غذای کم خونه مادر شوهر

298 بازدید | 25 پست

دخترا من خونه مادر شوهرم اومدم واسه شام موقع برنج خیس کردن مادر شوهرم خودش رفته برنج کم درست کرده موقع که مخواستم دم کنم گفتم این کم نیست گف ن خوبه اندازه هس بعد یک قابلمه فرستاد واسه شوهرش که شب کار هس بچه هایش هم امشب مهمونی دعوت بودن نیستن فقط من بودم خونش رفته ی چهارتا قاشق برنج ریخته ت ظرف آورده پیشم واسه تو و دخترت گف فک کنم غذا کم هست اینام واسه بچه ها گفتم ن بچه ها امشب مهمونی دعوت هستن نمیان گف باشه واسه نهار فردا شون میزارم ینی من سیر نشدم دخترم ک اصن نخورد غذا خیلی بدم میاد خونه مون میاد ی پذیرایی ازش میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اذیتی رفتو آمدتو کم کن جانم،به همسرتم شرایطو توضیح بده.. 

میدادی بچه بخوره،خودت میگفتی نیمرو میخورم.. 

چه میشه کرد، بعضی‌هااا.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

یک فامیل هم ما داریم دعوت می‌گرفت بیست نفر مهمان چهارتا پیمانه برنج خیس میکرد همه سر سفره معذب بودند که بهانه بیارند رژیم هستند یا شام خوردند یا شام نمی‌خورند 

من التماس هم کنه نمیرم خونش دیگه 

به شعور آدم توهین میکنند 

انگار لنگ غذای خونه اونا هستیم 

آخه بگو‌مگه مجبوری دعوت میگیری 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نرویا کم برویا میری واسه غذا نمون

داریم خونه مون بازسازی میکنیم واسه س چهار روزی اومدیم اینجا با اسرار خودش بعد شکم چیزی نیستااا ولی من با غذای کم متنفرم من واقعا سیر نشدم واسه نهار هم س تا تخم مرغ نیمرو کرد تا الان گشنمه

یک فامیل هم ما داریم دعوت می‌گرفت بیست نفر مهمان چهارتا پیمانه برنج خیس میکرد همه سر سفره معذب بودند ...

دقیقا همون امشب تو رودرواسی موندم نمیتونسم بگم برم غذا بکشم واسه خودم چندتا تیکه مرغ گزاشتع واسه دخترش که پنج سالشه واسه من خودش دخترم دو تیکه کفت و یا دونه بال

اذیتی رفتو آمدتو کم کن جانم،به همسرتم شرایطو توضیح بده.. میدادی بچه بخوره،خودت میگفتی نیمرو میخورم.. ...

دخترم بشقابش جدا نباشع باهام نمیخوره منم فقط میگفتم دو لقمه بخورم بلند شم از سر سفره

دقیقا همون امشب تو رودرواسی موندم نمیتونسم بگم برم غذا بکشم واسه خودم چندتا تیکه مرغ گزاشتع واسه دخت ...

من جای شما باشم برای صرف شام و ناهار دیگه نمیرم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍