2777
2789
عنوان

نظر شما چیه

150 بازدید | 17 پست

همسرم حدودا ۴ ساله درگیره ی بازی شده یعنی شب و روز این بازی رو میکنه نه خواب داره نه خوراک کلا خیلی کم حرف شده دائما سرش تو گوشیه درحال بازی کردن اصلا نه هوش و حواسی براش نمونده گیج و منگ شده کلا دائما هم در حال کشیدن سیگاره روزی حدودا دو سه پاکت بنظرتون این رفتار عادیه ی آدم عادی این رفتار رو می‌کن انقدر لاغر و سیاه شده همه فکر میکنن معتاده حس میکنم به دعا بستنش مگه میشه ی آدم عادی ۴ سال ی بازی رو بکنه وخسته نشه  زده نشه بخدا شب و روز نزاشت برامون همش سروصدا الان فکر میکنم به دعا بستنش چون مادرش اهل دعا هست و وقتی بهش میگم یجوری رفتار میکنه انگار رفتار پسرش عادیه لطفا راهکار بدید

چه بازی میکنه؟ گاچا؟

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه از طرفیم میترسم پای اجنه به زندگی باز شه دوست ندارم فقط میخوام بدونم به دعا بستنش یا نه مشکل روا ...

وقتی میگی مادرش تو کار دعاس...باید بری کتاب باز کنی براش..‌اگه نمیخای خب برو مشاوره طبیعی نیست اصلا

باید به خونه بیشتر دلگرم بشه بهش زیاد گیر نده ولی سعی کن با محبت به حرف بگیریش..در ضمن باید به فکر چشمهایش هم باشه چون ممکنه ضعیف بشه ..دوستاش چطور آدمی هستن؟ آیا دوست جدیدی هم به لیست دوستاش اضافه شده ؟ منظورم دوست همجنس خودش است... 

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

باید به خونه بیشتر دلگرم بشه بهش زیاد گیر نده ولی سعی کن با محبت به حرف بگیریش..در ضمن باید به فکر چ ...

با چند نفر وارد اکیپ شدن که انگار اونهاهم کار و زندگی ندارن دائما پلی میدن واقعا خسته شدم از دستش

با چند نفر وارد اکیپ شدن که انگار اونهاهم کار و زندگی ندارن دائما پلی میدن واقعا خسته شدم از دستش

اون چند نفری که میگی...اون اکیپ...دوستان قدیمی هستن یا دوستان جدید؟ هم محله هستن یا همکار بودن؟ اصلا شغل همسرت چیه؟

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

اون چند نفری که میگی...اون اکیپ...دوستان قدیمی هستن یا دوستان جدید؟ هم محله هستن یا همکار بودن؟ اصلا ...

نه جدیدا آشنا شدن توی همین بازی هرکدوم هم ی شهرن تابه حال همو ندیدن ولی حدودا ۱ سال میشه با اینها بازی میکنه و هم رو میشناسن 

اینایی که میگم خیلی کمه سنشون مثلا یکی شون ۲۳ سالشه و این حدودا ولی شوهر من نزدیک ۴۳ سالشه چرا ی آدم تو این سن بجای اینکه به فکر زن و بچش باشه باید به فکر ی بازی مسخره باشه نمیدونم ولی حس میکنم کار مادرش چون هر مادری بچش رو تو این وضع ببینه نصیحتش میکنه ولی این انگار نه انگار عین خیالش نیست