2777
2789

ببین قوی‌ترین و بهترین بیبی چک‌ها هم ۳ تا ۵ روز بعد از موعد پریود نشون میدن دو روز قبل از موعد اصلاً به نظر من منطقی نیستش که شما بخوای بیبی چک بزنی صبر کن هر وقت پریودت عقب افتاد ۳ تا ۵ روز بعدش بیبی چک بزن

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ؟ آخه من بارداری های ناموفق قبلم قبل موعد نشون میداد

عزیز من بدن مادر امکان داره توی هر بارداری یه مدل متفاوتی باشه امکان داره شما تو بچه قبلی پسر بوده باشه تهوع داشته باشی این یکی بچه‌تم پسر باشه ولی تهوع نداشته باشی باید اون هورمون اچ سی جی توی بدنتون قدری بالا رفته باشه که بیبی چک نشون بده شاید تو بچه قبلی زودتر بالا رفته تو این یکی طول بکشه تا بالا بره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
عزیز من بدن مادر امکان داره توی هر بارداری یه مدل متفاوتی باشه امکان داره شما تو بچه قبلی پسر بوده ب ...

ممنونم از دلگرمیت من اول که بی بی چک زدم یک هاله محو افتاد ولی خیلی محو بود والان بعد یک ساعت بهتر دیده میشه ولی بازم کمرنگه آیا میشه خط تبخیر باشه

ممنونم از دلگرمیت من اول که بی بی چک زدم یک هاله محو افتاد ولی خیلی محو بود والان بعد یک ساعت بهتر د ...

یکساعت بعد میگن اعتبار نداره باید زیر ده دقیقه نشون بده زود زدی صبرکن چهار پنج روز دیگه دوباره تست کن