2777
2789

فقط هایده و چه بدونم سوزان و لیلا فروهر و ابی اهنگای شاد قدیمی گوش میدم(ایرانب منظورمه)

دوستام میگن مگه پیرزنییی🤣🤣

منم

🇹🇯 حـسبـے‌لله︽  می‌دونی ، بهم گفتن ، داداش پاشو خودتو نشون بده کی هستی ؛ به مولا اینا نمی‌دونن دهن کیارو با چی بستی . ★ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌𝘸𝘰𝘭𝘷𝘦𝘴 𝘥𝘰𝘮𝘢𝘪𝘯 𝘪𝘴𝘯'𝘵 𝘵𝘩𝘦 𝘸𝘢𝘺 𝘧𝘰𝘳 𝘱𝘢𝘴𝘴𝘪𝘯𝘨 𝘦𝘷𝘦𝘳𝘺 𝘱𝘶𝘱𝘱𝘪𝘦𝘴 ★ دَر جَوانی زِ جهانی سیر شدم . صورَتَم گرچه غَمگین اَست . وَلی پیر شدم🧿📿 sik  خیلی ساه‌دست؛ اگه طلا زنگ زد طلا نبوده ؛ اگه عشق تموم شد عشق نبوده ,  و اگه دوستا رفتن هیچوقت دوست نبودن...  𝐂𝐔𝐑𝐃  دیگر آمدنت مرا زنده نمیکند، بمان همان جا که برایش مرا ترک کردی. [قاتِلِ عَمَت 🔪🩸] من این زندگی رو دوست ندارم رابرت , شبیه داشاقه .  daigo.ir/secret/61701105971

آهنگای قشنگ زیادی هستن خدایی، نمیشه فقط گفت آهنگای خیلی قدیمی قشنگن

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با اینکه کرمانیم

کرمانشاهی و لریو کوردی اینا گوش میکنم میگن دیوونه ای

هایده هم گوش میکنم

اگه تایمی از مهر تا خرداد منو تو سایت دیدین بگین برم به درسم برسم. حرفای داستانی راجب عشق کپی داشتین ریپلی کنین برام(از همینا ک بعدش تاپیکو میبندن) ❤کاربری دست سه نفره

من همه چی گوش میدم یعنی همهههه چیاا

آهنگ جدید گوش میدم قدیمی هم مثل تو گوش میدم خارجی گوش میدم روسی کره ای انگلیسی و..... حتی مداحی و مولودی هم گوش میدم 🤣

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

منم

شما اهل تاجیکستان هستید؟

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•اگه به همچی احترام ميذاری و خط فکری مشخصی نداری و به مثال خودتون به (هر گرايشی🤡 جوک سال😂) احترام ميذاری و از همچين چيز کثيف و غير علمی که مشخصه‌ی اختلال و بیماری و اسمشو گذاشتی عشق🤡 دفاع ميکنی لطفاً نه پيامامو بخون نه ريپ بزن، اندازه موهای سرتم چند سال تحقیق کردم اونموقع که تو تو قنداق بودی، آره بچه جون، پس با من یکی بحث نکن که اطلاعاتم از خیلیاتون بالاتره، چون در سطح هم نيستيم منم اذيت ميشم وقتی مغز کم عقل ميبينم که هرچی به خوردش ميدن قبول ميکنه، خدا اون مغزو بهت داده ازش استفاده کنی، نه اينکه بذاری خاک بخوره، در نهايت دنبال حاشيه نباشيد✨

شما اهل تاجیکستان هستید؟

کاربر نانامی رو یادت میاد؟

اگه وسط یه بحث کاملا جدی به اسم کاربریم متوسل بشی بهت تبریک میگم تو یه احمق تمام عیاری                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2316122 ناشناس 

کاربر نانامی رو یادت میاد؟

نه💀😂😂🤣