2777
2789

خانوما پسرخالم ازدواج کرده منم ازدواج کردم میرم بیرون میاد بیرون بهم میگه بیا کارت دارم توی تاریکی میگه بیا خیلی نزدیکم منم امدم توی خونه بعد ۱۵سال دیدمش هااا الانم امدم شهرمون چون بابابزرگم مرده الانم نشسته رو به روم چشمک میزنه بهم منم به زنش گفتم شوهرتو جم کن اصلا خوشم  اینا زنش میگه تو خودت خوشت میاد چرا روسریت افتاده بنظرتون چی بهش بگم

چرا امضا منو خوندی فوضول

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه دوره زمونه اینطوری شده اگه چیزی بگی خودت محکوم میشی حد و حدود پسر خالت و به خودش معلوم کن به زنش هیچی نگو

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

ترجیح میدم داخل مهمونیها  و مجالس خانوادگی پوششم درست باشه تا حرفی نباش البته که اون اقا هول ولی اکثر خانمها دیگه اینجور هستن دوست ندارن قبول کنن شوهرشون مقصر هست اصلا لازم هم نبود به خانمش بگی

متاسفانه دوره زمونه اینطوری شده اگه چیزی بگی خودت محکوم میشی حد و حدود پسر خالت و به خودش معلوم کن ب ...

بهش گفتم اصلا خوشم نمیاد ایجوری حرف میزنی و رفتار میکنی میگه بیا توی تاریکی بیا توی حیاط کارت دارم

چرا امضا منو خوندی فوضول

ترجیح میدم داخل مهمونیها و مجالس خانوادگی پوششم درست باشه تا حرفی نباش البته که اون اقا هول ولی اکث ...

لباسم خوبه هاا فقط سالم افتاده بود روی گردنم

چرا امضا منو خوندی فوضول

بهش گفتم اصلا خوشم نمیاد ایجوری حرف میزنی و رفتار میکنی میگه بیا توی تاریکی بیا توی حیاط کارت دارم

محلش نده اصلا هرچی گفت نرو اصلا انگار نمیبینیش 

هروقت ناامید شدم هروقت کم آوردم فقط یک جمله با خودم گفتم که آرومم کرد (این نیز بگذرد)

تو هم برو اما با زنش برو .بگو چی کار داری با زنت اومدم 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو