2777
2789

خونه خودمون ۱۵۰ متره و کوچیکه برامون

تا زمینه رو بسازیم خیلی طول میکشه چند سال ...

اما دو دلم که طلا ها رو بفروشیم و بخریم زمین بزرگ رو یا فعلا صبر کنیم

از طرفی مبدونم اگه بریم تو کار ساخت خونه کلی هدفمند میشیم و پس اندازمون زیاد میشه...اما اگه طلا یهو بره بالا چی؟؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
ساخت خونه دردسرش خیلی زیاد مگر اینکه خونه اماده بخری

همسرم خودش معماره و از پسش بر میاد خونه اماده گرون تر در میاد برا ما 

خونه ای که توش ساکنیمم خودمون ساحتیم سخت زود اما با سلیقه خودمونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهندس برای ساختمان میارن بعد گیر بدن یک مشکلاب برق گاز تلفن اینا باید بخری قیمتشونم خیلی زیاد هر سال ...

اره دیگه برای همین میگن چند سال طول میکشه اینا همه دوندگی داره و پول زیاد میخواد مشکلی بابتش ندارم چون الانم تو خونه خودم نشستم  به مرور میسازیم

اره دیگه برای همین میگن چند سال طول میکشه اینا همه دوندگی داره و پول زیاد میخواد مشکلی بابتش ندارم چ ...

چی بگم من بودم طلام نگه میداشتم بالاخره شما صاحب خونه هستید راحتید شاید پنج سال پیش بود مادرم برای زمین ارثیش خواست دیوار بکشه فقط دیوار گردنبند طلاش فروخت خیلی هم خدابیامرز پشیمون شد گفت کاش نمی فروختم خیلی پولش میشد

اگه ضروری نیست نه

...

چی بگم من بودم طلام نگه میداشتم بالاخره شما صاحب خونه هستید راحتید شاید پنج سال پیش بود مادرم برای ز ...

ممنون از نظرات ارزشمندت