2777
2789
عنوان

کی راجع به ترمیم معدل میدونه

82 بازدید | 13 پست

کی باید امتحانای ترمیم معدل رو داد؟

الان من باید درس‌های سال دوازدهم رو بخونم یا یازدهم؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوازدهم واجب نیست اگه ۱۴۰۲ به بعد فارغ تحصیل شدی ولی خب تقریبا همه انجام میدن برای نمره بالاتر و اگه مثل من ۱۴۰۲ فارغ تحصیل شدی نه ۱۴۰۳ یا ۱۴۰۴ ، باید یازدهم و ترمیم کنی همه درس هارو ،اگه اولین بارته میخوای دوزادهم و ترمیم کنی لازم نیست همه درسا ،ولی اگه قبلا ترمیم کردی باید همه شو ترمیم کنی 

امسال ترمیم‌نداریم همه رو باید بدیدالبته باز اگه یک قانون جدید نیارن

عزیزم

من سال ۱۳۹۴ مدرسه رو تموم کردم و دیپلم گرفتم،

الان نیازه که همه درس های دبیرستان رو باز امتحان بدم؟

چندمی؟

سال ۹۴ دیپلم گرفتم

الان دوباره باید همه درس ها رو امتحان بدم؟ یا معدل همون سالم قبوله و تاثیرش کم نمیشهه

بستگی داره

اگه یازدهم ک امتحان دادی اون سال نهایی بوده لازم نیست ترمیم بزنی وگرنه مجبوری ترمیم یازدهم شرکت کنی

دوازدهمم ب خودت بستگی داره

باید ببینی چ سالی دیپلم گرفتی و یازده و دوازده نهایی بوده یا نه

اگه نبوده باید ترمیم بزنی

اگه بوده اجبار نیس باید ببینی از نمرات راضیی یا نه

کاربری صدهزارم
دوازدهم واجب نیست اگه ۱۴۰۲ به بعد فارغ تحصیل شدی ولی خب تقریبا همه انجام میدن برای نمره بالاتر و اگه ...

من سال ۱۳۹۴ دیپلم گرفتم

نمره هام بالا و خوبن

حالا نیازه باز همه درس ها رو امتحان بدم؟ اگه با معدل سال ۹۴ شرکت کنم تاثیرش رو کم نمیکنن؟

من سال ۱۳۹۴ دیپلم گرفتمنمره هام بالا و خوبنحالا نیازه باز همه درس ها رو امتحان بدم؟ اگه با معدل سال ...

سال ۱۳۹۴ امتحانات نهایی نبودن ، نهایی یعنی سوالات در حد سوالات کنکورند ، پس تو باید هم ۱۲ و هم ۱۱ رو تموم درسا رو امتحان بدی 

سال ۱۳۹۴ امتحانات نهایی نبودن ، نهایی یعنی سوالات در حد سوالات کنکورند ، پس تو باید هم ۱۲ و هم ۱۱ رو ...

اما یادمه دوازدهم امتحانامون کشوری بود، سوالا از تهران میومد.

یازدهمم ، بعضی درسامون نهایی بود

اما یادمه دوازدهم امتحانامون کشوری بود، سوالا از تهران میومد.یازدهمم ، بعضی درسامون نهایی بود

عزیزم از سال ۱۴۰۲ امتحانات نهایی شدن ، اون نهایی و این نهایی متفاوته ، بازم خودت پرس و جو کن 

عزیزم از سال ۱۴۰۲ امتحانات نهایی شدن ، اون نهایی و این نهایی متفاوته ، بازم خودت پرس و جو کن

🙏👍