2777
2789
عنوان

اومدم مسافرت بعضی داره خفم میکنه

263 بازدید | 24 پست

قبلا با یه پسری دوس بودم به مدت زیاد و عاشقش بودم دوسال پیش اومدم مشهد از امام رضا خواستم که دفعه بعد با هم بیاییم یعنی ازدواج کنیم و بیاییم 

امسال قهر کردیم و تموم شد همه چی 

الان اومدم مشهد دارم خفه میشم 

مثلا چی می‌شد الان اونم همراهم بود ؟ به کجای دنیا بر میخورد ؟ چه چیزی تو کهکشان و زمین عوض می‌شد؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم برات دعا میکنم تروخدا توهم برای امضام دعا من برگرده 

اسمم سارا😭

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان همه میان میگن قسمت نبوده صلاح نبوده

ولی مسئله اینه ک میگیم کاش قسمت میبود‌ . کاش خدا یکاری میکرد اگه قسمت نیست صلاح نیست قسمت بشه صلاح بشه . 

به کجای دنیا بر میخورد!؟ درکت میکنم

منم یه روزی عاشق بودم اما الان خداروشکر می‌کنم باهاش ازدواج نکردم با اینکه خیلی هم دوسش داشتم الانم گاهی یادش میفتم حتی ولی اون آدم زندگی من نبود تو هم بسپار به خدا 

من الان شوهری قسمتم شده که عاشقانه دوستم داره

الان همه میان میگن قسمت نبوده صلاح نبودهولی مسئله اینه ک میگیم کاش قسمت میبود‌ . کاش خدا یکاری میکرد ...

واقعا 

اینا خودشون نچشیدن نمیفهمن یچیزی میگن..

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

خیلیها گفتن از امام رضا حاجت ازدواج خواستن و شده ولی بعضیها هم حاجت نگرفتن

کلا خواست خدا بر همه چیز برتری داره

.