2777
2789
عنوان

میشه از قاضی شکایت کرد

101 بازدید | 10 پست

سر یه پرونده قاضی با اینکه حق با من بود با من دعوا کرد و بهم فحاشی کرد با طرف پرونده رفت تو اتاقش لاسید و نمی دونم چه غلطی کردن اومد بیرون با من اینطوری کرد حدودا دو سال پیش بود 

سر همین پرونده یه بار دیگه هم شکایت کردم قاضیش این بار اصلا مدارک رو بررسی نکرد و پرونده رو رد کرد با اینکه تمام وکلایی که رفته بودم تائید کردن حق با منه

یه شماره دارن که مال گزارش کارمتدان دولته به اون زنگ زدم پیغام گذاشتم اسم قاضی ها رو دادم ولی تماسی باهام نگرفتن

می تونم شکایت دیگه ای بکنم

البته خیلی وقته گذشته

خدا از کسایی که حق رو نا حق میکنن نگذره

نفرینم همیشه دنبال اون کسایی که بهم ظلم کردن و این دوتا قاضی هاست

خدا هزار برابر دردی که سر من اومد سرشون بیاره روز خوش نبینن که مدتهاست گرفتارم کردن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا قاضی اونقدر شل بود به خاطر عشوه های خواهر شوهرم رای رو به نفع اون داد همه وکلاوآدما در تعجبن

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

البته در این حد نبود قاضی توهین کرده بود بهشون

منظورت رو نفهمیدم

ببین طرف پرونده به من حمله عمدی کرد

بعد پایان جلسه رفت با قاضی تو اتاقش نمی دونم چه غلطی کردن بعدش که اومدن بیرون من از قاضی یه سوال کردم یهو شروع کرد سرم داد و بیداد کردن و فحش و بد و بیراه و گفت حتما حقت بوده بهت حمله کرده اصلا انقدر اون لحظه حالم بد شد که حد نداشت

بخوام شکایت کنم کجا باید شکایت کنم؟اون پیغام تلفنی ها که اثر نداشت

شما حقوق می خونی؟

منظورت رو نفهمیدمببین طرف پرونده به من حمله عمدی کردبعد پایان جلسه رفت با قاضی تو اتاقش نمی دونم چه ...

بله حقوق می‌خونم عزیزم ، چقدر بد 

استاد ما هم می‌گفت یکی ازم شکایت کرده که بهش توهین کردم به جایی نرسیده 

به نظرم واگذار کن به خداوند متعال و مهربان 

نسبت به رای پرونده هم اعتراض کن همین 

والا قاضی اونقدر شل بود به خاطر عشوه های خواهر شوهرم رای رو به نفع اون داد همه وکلاوآدما در تعجبن

اینم همین بود

میگم که رفت با زنه بعد جلسه تو اتاقش درو بستن نمی دونم چه غلطی کردن اومد بیرون شروع کرد فحاشی و داد و بیداد سر من

موضوع شما چی بود که خواهر شوهرت با عشوه قاضی رو خر کرد؟

بله حقوق می‌خونم عزیزم ، چقدر بد استاد ما هم می‌گفت یکی ازم شکایت کرده که بهش توهین کردم به جایی نرس ...

اعتراض کردم به رای به جایی نرسید

مال قبلا مال الان نیست

واقعا بعضی قاضی عا خیلی پست فطرتن خیلی هم بعضی هاشون از نظر اخلاقی کثیفن این به منم نخ داد من نگرفتم اون زنه گرفت با اون ریخت رو هم 

خیلی سیستم قضایی فاسده خیلی چیزا سر این ماجرا دیدم توی این سیستم

اینم همین بودمیگم که رفت با زنه بعد جلسه تو اتاقش درو بستن نمی دونم چه غلطی کردن اومد بیرون شروع کرد ...

وکالت زمین رو شوهرم داده به خواهرش برای فروش خواهرش زمینو غصب کرده ساخته مادر شوهرم واون یکی خواهر هم شاهد دروغین بودن خواهر شوهرم دومم گفته شنیدم اختلاف دارن قاضی با همین چرت وپرتا رای داد

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

عجباینم از اعتماد مردا به مادر خواهرشون

مادرش خداش بودخدازد به کمرش