2777
2789
عنوان

خاستگاری خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 62 پست
وا مادر شوهرت اینجوری خودشو تخریب میکنه جلوی خواستگار که، خب ببره خونع خودشون با عزت و احترام پذیرای ...

دقیقا ادم ۵۰ ۶۰ ساله باید بفهمه دیگ ی بار اوردی خونه ما دو بار نمیشه ک همیشه بالاخره خونه خودتو میبینن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازالان تا بله برون میخواد بندازه خونه ات، چرک کنن فرش مبلاتو ،عقل نداره این زن نمیگه ب دخترم طعنه ...

مادرش ب شدت اهل چس کلاس و قیافس نمیگه ک خونه عروسم گرفتیم میگه خونه پسرمون شیک کردیم گرفتیم تازه چسی هم میاد

نمیدونم چرا بهم بر خورد حداقل جلو من با تلفن حرف نمیزد ک نخاد پنهون کنه

مثل مامان من درخواستت بیجاست، برن به عروس بگن که اگه بهم خورد اونم ماجرا رو بدونه شایدم به چند نفر دیگه بگه، همه پنهونی پیش میرن خودت باشی همون اول به عروستون میگی؟ مرد هم وظیفه داره راز های خانوادشو نگه داره

ψ ❤️

دقیقا ادم ۵۰ ۶۰ ساله باید بفهمه دیگ ی بار اوردی خونه ما دو بار نمیشه ک همیشه بالاخره خونه خودتو میبی ...

اره یجوری بهش بگو که بهش بربخوره بگو شما بزرگی نباید مث آواره ها اینور اونور بری، احترامت تو خونه خودت حفظ میشه نه جای دیگه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

خونه زندگیه مادرشوهرت چطوره؟

اگه خوب نیس اجازه بده بیان انقدر همه چیو بزرگ نکنین

حتما به خاستگارا گفتن که خونه پسرم برگزار میشه

شایدم قصدشون پنهان کردن برا شما نبوده

اره مگه عروس غریبس؟؟یا میشه یا نمیشه حداقل جلو اسی به پسرش زنگ نمیزدکار زشتیه جلو خودت چیزی رو قایم ...

خب در صورت نشدن نمیخوان بقیه بفهمن، عروس غریبه است این یه حقیقته عروس بچه یه خانواده دیگست هرچی ام بشه با سوگیری نگاه میکنه

ψ ❤️