2777
2789

چون با ادمای بیشتری در ارتباط هستن تجربه بیشتری دارن قانع شدید🌹💔

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بحث درست بودن وخراب بودن نیس بحث شانسه فک نکنین خرابا ی قشر جدان ار جامعه خرابا بین خودمون زندگی میکنن وماخبر نداریم خرابا زیادن ولی وقتی کسی ک خرابه وخوشبخت میشه یاچن تا مورد اینطوری میبینن فک میکنن هرکی خرابه شانس داره

عی بابا یا اینکه شوهرش دیگه خیلی بزرگی داشته گذشته خانومه رو بخشیده یا جفتشون مث همن یا دروغ گفته که اونموقع زندگیشون همش با اسرس لو رفتن میگذره یا ببینم چیشده اخه خرابا بخصوص شهر کوچیک باشه بین پسرا خبرشون پخش میشه میشینن بعضا برا هم تعریف میکنن دیگه اتفاقا کمتر کسی برا ازدواج سمتشون میاد نظر منه

خواهشا اینو دیگ مد نکنید اینجا کلی کاربر کم سن داریم ک اینا رو باور می‌کنن و ممکنه خودشونو بدبخت کنن بعدشم خرابا کارشونو بلدن آدما رو خام میکنن و رو انگشتشون میچرخونن و میدونن چجوری خودشونو بچرخونن اما همونام ی روز کارهای بدی هاشونو میدن

خب آخه من خودم میترسم با یه پسری دوست بشم از بس مامانم میگه تجاوز تو جامعه زیاد شده و نمیشه به کسی ا ...

مگه قراره به همه تجاوز بشه؟ یا قراره شما با هر ارتباطی انگ خراب بگیری 

ارتباط هدفمند برای تجربه شما خوبه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی