2777
2789

مجتمعه .بعد هیچی ندارع نه انباری نه پارکینگ 

همه میگن قدیمیه فلانه بهمانه 

ذوقمو کشتن اول راه

مبارک باشه گلم اهمیت نده 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بهتون تبریک میگم ببخشی ببخشید معذرت میخوام سگش میارزه به خونه مستاجری دم خونه های مردم خدا تومن اجاره بدی بعد هیچی به هیچی اونارو ولشون کن خودتون کیف کنید

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم

مبارکتون باشه عیب نداره دوباره جمع میکنید اینو میفروشید بزرگتر میخرید 😍کابینت ها و دیواراشو کاغذ دیواری بگیرید قشنگ میشه 

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

در دهن مردم همیشه بازه

من یکی از اقوام یه خونه بالاشهر خرید بزرگ و لوکس

بعد طرف اومده میگه نونوایی این اطرافتون نیست؟

من صبح نون تازه نخورم مبمیرم چطور میتونی😐بعضیا چیزخلن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خونه برا خود آدم باشه میخواد اندازه به انباری ۵متری ..جور باباشون .خودشون انگار از اول تو قصر بودن 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو