2777
2789

نزدیک ده سال از یکی از همکارای پسر بهش علاقه مند شدم نمی دونم چی شد کم کم متوجه شدم برام مهم شده نسبت بهش کنجکاو شدم در موردش تحقیق میکردم بعد 

شرکت کجا میره دوستاش کیا هستن ...حتی در مورد خانوادش هم مطلع شدم

همش درگیر کار بود تفریح خاص دیگی هم نداشت فقط باشگاه میرفت چندسال یه بار هم مسافرت چند ماه یه بار هم با دوستاش بیرن میرفت

خیلی هم تحقیق کردم متوجه شدم کسی هم توی زندگیش نیست درکل پسر متین و باشخصیتی هست اهل سیگار هم نیست

تا حالا نسبت به کسی این همه کنجکاو نشده بودم برام با بقیه خیلی فرق داشت به خاطر شغلم با مردهای زیادی در ارتباط بودم از هر قومی ولی این بنده خدا با همه فرق داشت وقتی میدیدمش قلبم تند تند میزد دست پاچه میشدم خدایی نکرده لو نرم

یه سیگنال هایی هم از طرف اون نسبت به خودم حس میکردم ولی این وسط یه مانعی بود و هست یه غمی یه ناراحتی پشت چهرش بود و همچنان هست .

نتونستم بیشتر از این خودار باشم خواستم به خاطر دلم 

بهش بگم ازش خوشم میاد بهش علاقه دارم اونم بدونه

بیشتر از این نمی تونستم تحمل کنم روی قلبم یه حس سنگینی داشتم..‌بلاخره با کلی کلنجار رفتن با خودم 

بهش گفتم البته به صورت ناشناس...

جالب اون خودش فهمیده بود حدس زد‌ اون پیام از طرف منه ...ولی بعد کلی تعریف از من گفت می خوام تا آخر عمرم تنها باشم

از اون روز به بعد توجهش بهم زیاد شد چشاش فقط دنبالم بود ولی این وسط یه مانعی بود و هست 

بعد از دو سال از اعترافم فهمیدم یه تصادفی پیش اومده بود  یکی از نزدیک ترین هاش رو از دست داده بود یه جورایی خودش و مقصر میدونست همش یه غمی توی چهرش هست 

دلم براش میسوزه تو اوج جونی دچار افسردگی ..کار خدا رو نمیدونم این دل غافل من چرا بین این همه آدم پیش این بنده خدا گیر کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه؟بنظرم خب کمکش کن بره تراپییعنی سعی کن باهاش دوست باشی صرفا دوست معمولی

راستش دلم می خواست کنارش باشم به قول خودت دوست معمولی ولی اون هیچ کاری نکرد برا نزدیک شدن یه کوچولو 

خودش پیش قدم میشد منم تلاش میکردم حس کردم اگه 

دور و برش باشم آویزون به نظر میامدم

مثلا شماره همدیگرو داریم توی واتساپ بهش پیام دادمحرف دلمو زدم ولی همه جواب ‌هایی که می داد کوتاه و م ...

شنیدم تراپی میره تحت درمان

راستش بعد اون قضیه چند باری توی واتساپ استوری گذاشتم سین نکرد به هر حال یه راه ارتباطی شاید بینمون به وجود میامد 

اونم نشد 

الهیییی 🥲💔💔

امیدوارم اگه به صلاحته بودن یا این آقا 

هر چی زودتر بهم برسین و خوشبخت شین 

حتی اگه یه درصد هم به صلاحت نباشه 

دعا میکنم خدا یه جوری بچینه و همه چیو عوض کنه 

که ازدواج با این آدم واست خوشبختی بیاره 

خیلی سوزناک تعریف کردی 

قلبم یه جوری شد 🫠💔💔💔

تهش بهش رسیدی یا نه صبرایوب داشتی وافعا زن و شوهر بعذ 6ماه جدامیشن شما10سال کراش بودی دمت گرم

شاید به خاطر خصوصیات اخلاقیم هست به قول خودت آدم صبوری هستم و بیشتر به کیفیت اهمیت میدم

رکورد کراش بودن شکوندم من🥺