2777
2789

فک کنید رتبتون 6000 انسانی شده ، با اولویت های اول و دوم و سوم برای قبولی فقط یک یا دو رتبه فاصله داشتید

آیا حرصتون نمیگیره؟

آیا میرید پیام نور؟ یا پشت کنکور؟

من الان نمیدونم چه غلطی کنم 

اعتراض که الان دیگه فک نکنم فایده داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم پشت كنكور ميمونم بستكي به خودت داره و روحيت پيام نور كه هميشه ميتوني بري

روحیشو دارم انگیزشو دارم

ولی شرایطیشو ندارم ،خواهرمم کنکوریه و فقط یک اتاق داریم🙂 کتابخونه هم دوره

روحیشو دارم انگیزشو دارمولی شرایطیشو ندارم ،خواهرمم کنکوریه و فقط یک اتاق داریم🙂 کتابخونه هم دوره

خب دوتاتون برید تو همون اتاق 

برای شادی روح اونی که توذهنمه صلوات میفرستی؟مث خودم تنها بود و تنهام مرد 💔

مدرکش خیلی اعتبار نداره حقیقتا

کی گفته؟!

والا من خودم پیام نور خوندم کارشناسیم 

الانم وکیلم

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
هم از لحاظ علمی کمتره هم اساتید هم اینکه واقعا خیلی قبولش ندارن حالا این چیزیه که من اطلاع دارم

نه عزیزم اطلاعاتتون درست نیست

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)