2777
2789
عنوان

کلاهبرداری آنلاین شاپ

119 بازدید | 32 پست

سلام 

من از ترب یه ماگ سفارش دادم وقتی بسته رو باز کردم ماگ شکسته بود ، هیچکس پیگیری نمیکنه نه فروشگاه نه ترب

کسی تجربه ای داشته؟ راهنماییم کنید لطفا ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو سایت شکایت از اداره پست

ثبت کن شکایتت رو

من خودم انلاین شاپ دارم دوبار ماگ ارسال کردم با بسته بندی محکم دست مشتری شکسته رسید 

شماها نمیدونید اداره پست چجوری با بستها رفتار میکنه فقط با تریلی از روشون رد نمیشه

مگ‌روش‌ننوشته بودشکستنی؟

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

تو سایت شکایت از اداره پستثبت کن شکایتت رومن خودم انلاین شاپ دارم دوبار ماگ ارسال کردم با بسته بندی ...

ببینید نه بسته بندی پست نه بسته بندی خود ماگ هیچچچچچ ضربه ای ندیده ، دو تیکه از در ماگ شکسته که یه تیکه اش هست و تیکه دیگه اش نیست!!!! من گفتم شما حواستون نبوده شاید شکسته ارسال کردید گفتن تهمت میزنید و از اینجور حرفا

برادرم یه وسیله ی کامپیوتری سفارش داد گفتند نداشتیم اینو فرستادیم دوباره هزینه ی پست رو دادیم جنس رو پس فرستادیم   بعد دو هفته هنوز موجود نکردن بفرستند ‌ترب همینه ‌دی جی کالا هم خیلی گرون کرده .نمیشه نزدیکش شد  

شایدهمونطورک گفتی شکسته فرستادن من قاب عکس گرفتم باتیپاکسم فرستادن که میگن له میشه وسیله ولی سالم دستم رسید5تابرچسب شکستنی است شیشه دارد،روش زده بودن تعدادشونم زیادبود

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

برادرم یه وسیله ی کامپیوتری سفارش داد گفتند نداشتیم اینو فرستادیم دوباره هزینه ی پست رو دادیم جنس رو ...

فروشگاه به من گفتند بسته رو مرجوع کنید پول رو واریز میکنیم ، ولی از کجا اعتماد کنم آخه