وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔
تو سایت شکایت از اداره پستثبت کن شکایتت رومن خودم انلاین شاپ دارم دوبار ماگ ارسال کردم با بسته بندی ...
ببینید نه بسته بندی پست نه بسته بندی خود ماگ هیچچچچچ ضربه ای ندیده ، دو تیکه از در ماگ شکسته که یه تیکه اش هست و تیکه دیگه اش نیست!!!! من گفتم شما حواستون نبوده شاید شکسته ارسال کردید گفتن تهمت میزنید و از اینجور حرفا
برادرم یه وسیله ی کامپیوتری سفارش داد گفتند نداشتیم اینو فرستادیم دوباره هزینه ی پست رو دادیم جنس رو پس فرستادیم بعد دو هفته هنوز موجود نکردن بفرستند ترب همینه دی جی کالا هم خیلی گرون کرده .نمیشه نزدیکش شد
شایدهمونطورک گفتی شکسته فرستادن من قاب عکس گرفتم باتیپاکسم فرستادن که میگن له میشه وسیله ولی سالم دستم رسید5تابرچسب شکستنی است شیشه دارد،روش زده بودن تعدادشونم زیادبود
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔