2777
2789
عنوان

موهام همش می‌ریزههههه تو رو خدا بگید چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 24 پست
روغن آرگان خیلی خوبه برس بامبو هم یکم تاثیر داره البته اگه مشکل نداشتی باشی که از اعصاب باشه

ممنون 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من انجام دادم خیلی بیشتر شد ریزش

واقعا؟واسه من یکم خالی ها هم درومده

گزنه و شنبلیله هم شنیدم بعد شاید شما طبعتون گرمه نتیجه عکس میده

پیشرفت من تویی که میگذاری هر لحظه عاشق ترت شوم💖💑💖                                                                 
منم موهام خیلی پر بود پرپشت همه حسرتشو میکشبدن الان دست میبرم لای موهام ده تا مو میاد

🫠💔💔💔

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

چکاپ بدهشامپو رو عوض کردیدکلره یا مش کردی موهاتو یا جدیدا رنگ گذاشتی بهت نساخته؟استزس زیادی متحمل شد ...

شامپومو عوض کردم سه بار تغییری نکرد 

نه تا حالا رنگ نکردم دستشون نزدم حتی اتو هم نمیکنم موهامو 

آره به خاطر کنکور استرس داشتم 

شامپومو عوض کردم سه بار تغییری نکرد نه تا حالا رنگ نکردم دستشون نزدم حتی اتو هم نمیکنم موهامو آره به ...

حتما برای استرس اگه میخوای خیالت راحت باشه یه چکاپ انجام بده سرخود کاری نکن

حتما برای استرس اگه میخوای خیالت راحت باشه یه چکاپ انجام بده سرخود کاری نکن

باشه حتما مرسی