2777
2789

موهام بلنده و پرپشت، از تابستون امسال ریزش موی شدید پیدا کردم و موهام تقریبا نصف حالت قبل شده کلی هم کوتاه کردم که شاید قطع بشه ولی فایده ای نداشت 

تو رو خدا بگید چی بزنم به موهام که درست شه 😭 

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

پریودات منظمه؟

آره

نیازی نیست برای توصیف بزرگواری یک زن، او را تشبیه به مرد یا شیر ‌کنیم! او به سادگی یک زن است، باشکوه.                              (( آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندید. ))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چند وقتیه شدید میریزه ده روزیه خیلی بیشتر شده مولتی هیر ی بسته خوردم هنوز هیچی ویتامین د میخورم هیچی ب هیچی کم دارم ویتامین د. امروز آهن رو شرو کردم خیلیا با اهن نتیجه گرفتن چند ساله نخوردم خودم حدس میزنم ازون باشه . حوصله دکتر رفتن ازمایش دادن ندارم

دمکرده رزماری هر روز اسپری کن

باشه مرسی 

اول چکاپ برو اگه مشکلی نبود نمکی اسفندی تخم مرغی بشکون واسه موهات شاید نظر خورده🙄

آره شاید چون همه بهم میگفتن خیلی خوشگله بعضیا حتی فکر میکردن کلاهگیس گذاشتم 

قرص سیستئین ب ۶ پلاس زینک. مخصوص رشد مو و ناخن

بدون چاق کنندگی

بعد هم‌اگه یهو از تابستون موهات نصف شده یه دکتر برو حتما

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸