2777
2789
عنوان

خانما جواب زن عموم رو چی بدم

200 بازدید | 30 پست

هم سنیم هر دو ۲۴ 

ولی ایشون ۲ تا بچه داره ، ۶ و ۴ ساله 

من مجردم 

مدام بهم میگه چقدر سردی چقدر بی عاطفه ای چرا اصلا دنبال ازدواج نیستی ...

در صورتی که من بی عاطفه نیستم همه میگن خونگرمم و اجتماعی 

چند باری بهم گفته داره دیر میشه ازدواجت دختر یه وقتی داره و از این حرفا 

ولی بیشتر بهم میگه سرد و بی عاطفه ای 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچوقت واس ازدواج دیرنیس از،جوونی لذت بردن قشنگ تره ازدواجم‌بوقتش اینوبش بگو

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

هیچوقت واس ازدواج دیرنیس از،جوونی لذت بردن قشنگ تره ازدواجم‌بوقتش اینوبش بگو

میگه واسه دختر تا یه وقتی خواستگار هس 

بعدش دیگه نیست 

همش بهم میگه سردی 

اخه نمیدونم چیکار باید کنم 

بخاری باشم؟ گرما بدم؟😕

وای یاد عروس عمم افتادم بهش گفتن دخترت و زودتر بده شوهر گفت میخام دخترم درس بخونه سرکار بره برا شوهر وقت هست نمیخام مث خودم زود لنگام بره هوا🤣🤣🤣🤣 یعنی طرف دهنش چفت شد

میگه واسه دختر تا یه وقتی خواستگار هس بعدش دیگه نیست همش بهم میگه سردی اخه نمیدونم چیکار باید کنم بخ ...

اصلا اینطوری نیس ربطیم نداره به سرد،بودن همه ک قرارنیس 20سالگی ازدواج کنن زندگی لذتای دیگ ایم‌داره

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بگو ازدواج من توی زندگی تو چ تاثیری داره؟ پولدار میشی فقر میشی چیپس دخالت نکن به خودم مربوطه

یکبار برگشت گفت فلانی انقدر ازدواج نکرده عقده ای شده 

🤐🤐🤐🤐

طرف خیلی موفقه سی و خورده ای سالشه دربارش اینطوری گف

اصلا اینطوری نیس ربطیم نداره به سرد،بودن همه ک قرارنیس 20سالگی ازدواج کنن زندگی لذتای دیگ ایم‌داره

آنقدر بهم گفته سرد دیگه خسته شدم 

در صورتی که همه میگن من اجتماعی و خونگرمم