2777
2789
عنوان

چقدر بعضی مامانا پرروان واقعا

113 بازدید | 6 پست

بچه اش کتابشو جا گذاشته، دفترشو نیورده بعد پیام میده پسرم امروز کتاب نیورده لطفا دعواش نکنید. عجب رویی 

خب بردار کتاب بچه اتو بیار مدرسه دعواش نکنم. 

حق دخالت تو قانون کلاس من که نداری 

بعد همین مادر سال بعد گله میکنه نمیدونم چرا پسرم مشق نمینویسه از معلمش حساب نمیبره 

چون تو در هر شرایطی پشت بچه ات وایمیستی دلیلش همینه

مادرای الان خیلی پررو شدن واقعا بچه هاشون هم لوووس

کلاس برادرم هی مامانا نظر میدن که معلمش خوب نیست عوضش کنید جرا اینقدر مشق میگه ولی معلمش خیلی خوبه

خیلی لوسن دوره ما کسی نبود که دخالت کنه تو کار معلم 

حالا دیگه مامانا واس خودشون تعیین تکلیف میکنن

حق داری عزیزم

اما الان جو مدارس هم خیلی بد شده مدام تحقیر و تهدید بخصوص مدارس پسرانه، باید کادر مدرسه قبل از هر چیزی تست روانشناسی بدن الان خیلیشون هر دقیقه دلی دارن سر بچه ها خالی میکنن

پسرم امسال رفته کلاس دهم مدرسه جدیدشون که یک مدرسه خیلی معروف هم هست کاری کردن که پسر شاد و پرانرژی من تبدیل به یه بچه افسرده و مضطرب شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما معلم هستید. یک سوال پسر من پنجم میخونه اصلا تو خونه مشق نمی نویسه!! اخه پس اینا چطور املا رو یاد میگیرن!؟ یا در خواندن متن و نوشتن جملات مسلط میشن!! دفتر مشق اش کاملا خالی

حق داری عزیزماما الان جو مدارس هم خیلی بد شده مدام تحقیر و تهدید بخصوص مدارس پسرانه، باید کادر مدرسه ...

این هیچ ربطی به سلامت روان معلم و کادر نداره. یه حقیقت تلخه تو مدارس پسرانه اکه خیلی کیوت و مهربون باشی پسرا سوتر سرت میشن. من سخصیتم با سر کلاس تا بیرون از کلاس زمین تا آسمون فرق داره. بابد معلم هارو درک کرد چقدر فشار روانی دارن تحمل میکنن سال ترین ادم هم باشن فرقی نداره. من کلی ایده سرگرم کننده دارم ولی میدونم یه ذره کلاسم از حالت جدی در بیاد دیگه هیچکس نمیتونه جمعش کنه.بعضی معلم ها مجبورن کلاسو خشک و جدی برگزار کنن 

این هیچ ربطی به سلامت روان معلم و کادر نداره. یه حقیقت تلخه تو مدارس پسرانه اکه خیلی کیوت و مهربون ب ...

نه کلی گفتم منظورم شما نبودی

درسته که باید جدیت داشت منم قبول دارم ولی پسر بچه ها سرشار از انرژی ان نمیشه که با هر حرکتی زد تو سرشون و تحقیر کرد بعضیا شورشو درآوردن، مثلا پسرم و همکلاسیش هر دو کشتی گیرن بعد از مدرسه تو پارک با هم کشتی گرفتن دوستانه بعد هم دست دادن و تمام

اگه بدونی ناظم چیکار کرده دیگه حرفی نبوده که بار این دو تا بچه نکنه، یعنی انتظار دارن بچه ها ربات باشن و یه مشت بچه مریض