2777
2789
عنوان

حاضریدسوارماشین چینی بشید🤔🤔فقط توهمین موردبگیداره یانه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2757 بازدید | 139 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا رو که راحت میشه گفت اینکه با دو تومن چه ماشینی با برند مطرح میشه خرید مهمه آیا داریم ؟خیر اگر ب ...

من با توجه به شرایط خودم گفتم عزیز

النترا دارم 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

ما داریم خوبه مشکلی نداره ولی از قیافش خوشم نمیاد 🙂

چیه؟

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

من با توجه به شرایط خودم گفتم عزیزالنترا دارم

النتراکه عالیه خواهر

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰

هایماوفیدلیتی ولاماری واقعاخوبن

واقعا عالی هستن.ولی از لحاظ اینکه قطعات ماشین کم پیداس یکم اذیت میکنن برای همین الان هایما گرفتیم واقعا راضی هستیم.تاابد هایما ✌😄

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

همساده ما خرید و آتش گرفت.پسرش تو ماشین بود و همسایه ها نجاتش دادن.البته دور از جون هر کی داره.

ربطی به چینی بودن نداره 

چند ماه پیش توی شهرمون یک کیا اسپورتیج آتیش گرفت 

☘️🦋مشکل پوستی دارم اگر چشمت به امضام خورد برام دعا کن برطرف بشه☘️🦋بهم بگو منم برای حاجتت صلوات بفرستم📿 

چینی سوارا همه راضین ولی نمیدونم چرا پراید سوارا همه شون از چینیا ناراضی ان🤣🤣🤣ما ایکس ۳۳ داشتیم ب ...

ای دمت گرم راست میگیا 

این همه ماشین چینی تو خیابون هست حتما راضی هستن که میخرن 

الان میان میگن ما فقط بی ام دبلیو سوار میشیم 😂😂😂

واقعا عالی هستن.ولی از لحاظ اینکه قطعات ماشین کم پیداس یکم اذیت میکنن برای همین الان هایما گرفتیم وا ...

نه ماشین خوبیه اطرافیانم دارن