2777
2789
عنوان

شما به این ادم جواب مثبت میدادین

70 بازدید | 11 پست

اگر واقعا پیگیرتون باشه همکلاسی باشه و از لحاظ اجتماعی خوب باشه و بهم دیگه بخورید ..ولی ظاهر معمولی داشته باشه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظاهر معمولی یعنی چی دقیقا؟اکثریت آدمها معمولی هستن دیگهچهره اش باید به دلت بشینه خوب

لاغره ..

اخه به گوشم رسوندن از یکی دیگه خوشش میومده قبلا

لاغره ..اخه به گوشم رسوندن از یکی دیگه خوشش میومده قبلا

این میشه فاکتورگیری از یه سری چیزا چشم پوشونی میکنی رفت ر امد کن ببین واقعا قبلی رو دوست داره یا نع

دختر شیرازی جونم دختر شیرازی💗

این میشه فاکتورگیری از یه سری چیزا چشم پوشونی میکنی رفت ر امد کن ببین واقعا قبلی رو دوست داره یا نع

با قبلی نبوده فقط کراش داشته روش .نمیشه رفت و امد کنم چون همکلاسیه بد میشه یا باید مطمئن باشم بهش یا کلا نه 

مگه لاغر بودن بده؟اینکه از کسی خوشش میومده دیگه خودت باید بفهمی برات مهمه یا نهدرهرحال باید ظاهری به ...

دوستام میگن‌خوب نیست . 

و الا خودم اوایل خوشم میومد از بس گفتن بده سرد شدم نسبت بهش 

دوستام میگن‌خوب نیست . و الا خودم اوایل خوشم میومد از بس گفتن بده سرد شدم نسبت بهش

دوستات؟

اول بزرگ شو بعد ازدواج کن

پس فردا بعد ازدواج دوستات بگن چرا شوهرت فلان نیست قراره دلسرد بشی

دهن بین؟!

مگه سلیقه آدمها باید یکسان باشه

یا اصلا ربطی به دوستات داره که تو چه سلیقه ای داری