2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 31 پست
دکتر نرفتی؟ من میبینم همه تا یروز دیرتر میشن میرن دکتر بعد به مامانم گفتم نشدم هنوز میگه عیب نداره م ...

نه دکتر نرفتم 

اصولا پریودم مرتب نیست خیلی🤒 

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه دکتر نرفتم اصولا پریودم مرتب نیست خیلی🤒

وای خیلی بده میترسم تو اینده دچار مشکل شیم اخه دکتره گفت دوسال اول طبیعیه نامنظم باشه ولی بعدش باید مرتب بشه 

وای خیلی بده میترسم تو اینده دچار مشکل شیم اخه دکتره گفت دوسال اول طبیعیه نامنظم باشه ولی بعدش باید ...

احتمالا تنبلی تخمدان داریم 🥺 

من دارم تلاش می‌کنم وزنم رو کم کنم 

دمنوشم میخورم اما بازم پریود نشدم دیگه نمی‌دونم باید چیکار کنم

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".   ‌.                                        https://t.me/+Rp7dMqzr8aA1ZDdk        

احتمالا تنبلی تخمدان داریم 🥺 من دارم تلاش می‌کنم وزنم رو کم کنم دمنوشم میخورم اما بازم پریود نشدم د ...

اره من علایمشو دارم متاسفانه 

دمنوش چی میخوری؟ من این چندروز مامانم اینا نبودن نمیدونستم باید چی بخورم کلی زعفرون خوردم دیگه زعفرون میبینم حالم بد میشه

اوهه ماشالاابنظرت الان چه ورزشی بکنم زودتر میشم؟؟؟

بیشتر ورزشای بالا و پایین پریدن😂تو یوتوب اینا هس. اسکوات تمریناتشو برو

بعد حرکات شکم تمریناتش هس تو یوتوب بزار چربیای شکمت آب بشه

دوچرخه داری برو دوچرخه سواری

اره من علایمشو دارم متاسفانه دمنوش چی میخوری؟ من این چندروز مامانم اینا نبودن نمیدونستم باید چی بخور ...

وای زعفران

اصلا حواسم نبود امروز دم میدم منم

من با دارچین پریود میشدم

چندین لیوان میخورم خیلی خوب بود

الان اصلا هیچی به هیچی 

وای زعفراناصلا حواسم نبود امروز دم میدم منممن با دارچین پریود میشدمچندین لیوان میخورم خیلی خوب بودال ...

انقدر چیزای گرم خوردم مطمینم کلی جوش میزنم😭

زعفرونم که جواب نبود روزی ۴ لیوان میخورم 

دارچینم یبار خوردم جواب نداد🙁الان میخوام برم بالاپایین بپرم😂

انقدر چیزای گرم خوردم مطمینم کلی جوش میزنم😭زعفرونم که جواب نبود روزی ۴ لیوان میخورم دارچینم یبار خو ...

😂😂😂ای وای

منم حتی جوش زدم قبل از پریود 

دردشم داشتم

ترشحاتمم بیشتر شد اما خبری از پریود نیست

چیکار کنی ؟ تناب بزنی خوبه به نظرم 😂😂😂😂 

باشه مرسی فعلا میرم بالاپایین بپرم😂

رقص پا برو😂طناب بزن، پروانه

ولی حرکات شکمم حتما انجام بده تخمدانو تحت تاثیر قرار میده

دیگه الان زدی زود پریود نمیشی که😂یه چند هفته منظم انجام بده

من یه روز در میان هفته ای ۳ بار  دو ساعت و نیم ورزش میکردم