2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه بیان

65 بازدید | 6 پست

سلام به همگی من عضو جدید نی نی سایت هستم خوشحالم که در کنار شما میتونم اطلاعات جدیدی یاد بگیرم امیدوارم حضور من هم هر چند کم بتونه برای شما مثمر ثمر باشه

و خدایی هست مهربان تر از حد تصور ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش اومدی😍😍😍😘😘😘😁😁😁

من همونیم ک این آخریا صدای خنده ی بچه ها آزارم میداد همونی ک اگ یه مادر رو میدید بچه بغلشه عصبی میشد همونیم ک تو چشای شوهرم نگاه میکردم ک ببینم شوهرم با دیدن بچه های بقیه چه حسی بهش دست میده  ک جنگ و جدال راه بندازم بگم منو طلاق بده برو زنی بگیر ک برات بچه بیاره  من همونیم ک این آخری ها دیگه برای بچه اشک نمیریختم همونی ک دیگه دعا نمیکرد برای مادر شدنش همونی ک فکر نمیکرد  یه روزی مادر بشه و خدای من همونیه ک سورپرایزم کرد تو عید ۹۷ بهم عیدی داد باردار شدم و پیشاپیش برام کادوی تولد فرستاده من متولد ۹ آذرم و فرشته ی کوچولوی من ۱۰ آذر مگه میشه بهتر از این من ب دستهای خدا خیره شدم معجزه شد همین نا امید نشین 😊😊😊😊😊

خدافیظ

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)