کلا ادم بدی نیست امابشددددددت سرد خشک خوخوااااه حرف خودش اخمووو لووووس یعنی یکبار لبخند نزد نه برامن نه لچه هام در حد آدامس هم چیزی نخرید ومحبت نکرد خیلیا باهاش ارتباط ندارن یا کم حالا برمیکرده به شوهرم میگه اخرهفته مثلا بریم فلان جا بدون مشورت بامن من ۱۵سال ازدواج کردم دوتا بچه دارم تجربه هام زیاده میدونم مادره منم یروز مادرشوهر میشم ولی انسانها برای زندگی فقط شده به ۱درصد محبت هم شده ازطرف مقابل حالا هرکی باشه نیازدارن هرموقع میاد خونمون دوست داره پذیرایی بشه درصورتی که من کم نمیزارم بشدت مهمون نواز ومقیدم ولی کسی اونو خیلی تحویلش نمیگیره دارم میگم بدهنم هست (رکیک نه)خودخواه ولووووس اصلا نمیدونم خدایا خیلی بهم انرژی منفی میده نمیتونم به شوهذمم چیزی بگم
من حوصله سیاست به خرج دادن و اینارو نداشتم یا هی کرم بریزه سکوت کنم
قطع رابطه کردم هم خیال خودشو راحت کردم هم خیال خودمو
تو یک زنی ^_^..!زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"