2777
2789

کلا ادم بدی نیست امابشددددددت سرد خشک خوخوااااه حرف خودش اخمووو لووووس یعنی یکبار لبخند نزد نه برامن نه لچه هام در حد آدامس هم چیزی نخرید ومحبت نکرد خیلیا باهاش ارتباط ندارن یا کم حالا برمیکرده به شوهرم میگه اخرهفته مثلا بریم فلان جا بدون مشورت بامن من ۱۵سال ازدواج کردم دوتا بچه دارم تجربه هام زیاده میدونم مادره منم یروز مادرشوهر میشم ولی انسانها برای زندگی فقط شده به ۱درصد محبت هم شده ازطرف مقابل حالا هرکی باشه نیازدارن هرموقع میاد خونمون دوست داره پذیرایی بشه درصورتی که من کم نمیزارم بشدت مهمون نواز ومقیدم ولی کسی اونو خیلی تحویلش نمیگیره دارم میگم بدهنم هست (رکیک نه)خودخواه ولووووس اصلا نمیدونم خدایا خیلی بهم انرژی منفی میده نمیتونم به شوهذمم چیزی بگم

من حوصله سیاست به خرج دادن و اینارو نداشتم یا هی کرم بریزه سکوت کنم 

قطع رابطه کردم هم خیال خودشو راحت کردم هم خیال خودمو

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تقریبا همینم خوب گهگاهی میبینیم دیگه

منم سالی یکی دوبار شاید پیش بیاد ببینمش ولی خب دیگ اونو تحمل میکنم 

کاری نمیشه کرد ذات و شخصیتشه سیاست و هیچی جوابگو نی تو این مسئله 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

منم سالی یکی دوبار شاید پیش بیاد ببینمش ولی خب دیگ اونو تحمل میکنم کاری نمیشه کرد ذات و شخصیتشه سیاس ...

یوقتایی یجوری زیر چشمی منو بچه هامونگاه میکنه انگار ما خرابیم یا...همش میگم مگه میشه ادم عروسشو بااین چشم وحالت ببینه اخه چرامیدونی چیه جدیداصبرم تموم شده نمیدونم چرا طاقتم کم شده

یوقتایی یجوری زیر چشمی منو بچه هامونگاه میکنه انگار ما خرابیم یا...همش میگم مگه میشه ادم عروسشو باای ...

میفهمم ..

اره بابا میشه مگه نمیدونی پسراشونو دزدیدیم 😅ب چشم دزد و جانی میبیننمون 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

میفهمم ..اره بابا میشه مگه نمیدونی پسراشونو دزدیدیم 😅ب چشم دزد و جانی میبیننمون

دقیقا خداسرشاهده انقدر مدارا میکنم انقدر محبت میکنم که نکنه تواینده بچه هام باهام بدبشن